TFF binasına silahlı saldırı

TFF binasına silahlı saldırı
Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına silahlı saldırı düzenlenirken peş peşe açıklamalar geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki binasına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yönetim kurulunun toplantı yaptığı sırada silahlı saldırıda bulunuldu. TFF binasında başkanlık ofisi ve hemen alt katında bulunan yönetim kurulu odasına 7 kurşun isabet ettiği ifade edildi. Gerçekleştirilen saldırıda kimsenin yara almadığı ve kamera kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

SALDIRGAN OLAY YERİNDEN KAÇTI

Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri geniş çaplı inceleme başlattı. Saldırganların ise araçla olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR

TFF'nin Riva'daki binasına yapılan saldırının kamera kayıtlarının incelendiği aktarıldı.


''SİLAH SESLERİNİ DUYAR DUYMAZ KENDİMİZİ YERE ATTIK''

Hamit Altıntop: "Silah seslerini duyar duymaz kendimizi yere attık. Yönetim kurulundaki arkadaşlar benim yaralandığımı düşünmüşler. Verilmiş sadakamız varmış, failler umarım en kısa zamanda bulunur."

İSTANBUL VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: "Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki yönetim binasına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır."

SPOR BAKANI KASAPOĞLU: "ŞİDDETLE KINIYORUZ''

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva’daki tesislerine gerçekleştirilen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, TFF Yönetim Kurulu’na ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz."

ÖMER ÇELİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye Futbol Federasyonuna bir saldırı olduğu haberi vardı. Sayın Büyükekşi ile görüştüm, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bunun tabi emniyet, adliye bütün boyutlarıyla ortaya çıkaracaktır.

BEŞİKTAŞ: "GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ"

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ne yönelik silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, Türkiye Futbol Federasyonu yönetici ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

"Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan binasına silahlı saldırıda bulunulduğunu üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.

Yapılan bu saldırıyı kınıyor; Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve tüm futbol camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Güvenlik güçlerimizin, endişe verici vahim olayın takipçisi olarak sorumluları en kısa sürede adaletin önüne çıkaracaklarına olan inancımızın tam olduğunu vurguluyoruz."

GALATASARAY'DAN DA MESAJ VAR

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Riva'daki merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyor, başta TFF olmak üzere tüm futbol camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

"TFF'YE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ"

Kulüler Birliği, TFF'ye geçmiş olsun mesajı yayımladı.

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki tesislerine gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, TFF'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Faillerinin bir an önce bulunup en ağır şekilde cezalandırılmasını temenni ediyoruz."

Etiketler TFF bina saldırı