Tolgay Beşiktaş yolunda !

Tolgay Beşiktaş yolunda !

Milosevic ve Opare’de mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Hamburg ile yollarını ayırmaya hazırlanan başarılı orta saha oyuncusunu da renklerine bağlıyor.

Sağ bek transferini sürpriz bir şekilde Daniel Opare’yi alarak sonlandıran Beşiktaş Yönetimi, şimdi de Tolgay Arslan’a imza attırmak için gün sayıyor.

Savunmadan sonra orta sahayı da kuvvetlendirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, Hamburglu oyuncunun transferinde de sona yaklaştı. Tolgay, alacaklarına karşılık Alman kulübünü serbest kalmaya ikna edebilirse bu futbolcuyla hemen sözleşme imzalanacak.

Araz gelecek için

Devre arasındaki transferlerini farklı hocalara seyrettirdikten sonra takıma katan Beşiktaş Yönetimi, dün Opare’yı borsaya bildirdi. Portolu oyuncuyu hiç bir bedel ödemeden kiralayan ve sadece bu futbolcuya para ödeyecek olan siyah-beyazlılar, Tolgay Arslan’ı da bedel ödemeden transfer etmek istiyor.

Milosevic, Opare ve Tolgay transferleriyle transferi tamamlamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonun transfer görüşmelerini de şimdiden yapıyor. Önceki gün Spartak Moskova’da oynayan Araz Özbiliz’in babasıyla bir araya gelen siyah-beyazlılar, yeni sezon için bu oyuncuya teklif sundu. Beşiktaş’a gelmeyi çok isteyen ve bu transferde kulübüyle bile görüşecek olan Araz’ın menajeri bir kez daha Beşiktaş Yönetimi ile bir araya gelerek aradaki pürüzleri çözmeye çalışacak.