Trabzon yerli oyuncu peşinde !

Trabzon yerli oyuncu peşinde !

Bordo-mavili yönetim, Trabzonlu oyuncu sayısını artırmayı gündeme aldı.

Gaziantepspor'da forma giyen Orhan Gülle ve Muhammet Demir'i transfer etmek istediği, Kasımpaşa'daki Özer Hurmacı'nın da transfer listesinde yer alacağı öğrenildi

Trabzonspor Yönetimi, teknik ekibin de isteği doğrultusunda takımdaki Trabzonlu oyuncu sayısını artırmak için kolları sıvadı. Bordo-mavili idareciler, devre arasında yapılacak transfer çalışmalarına şimdiden başlarken, gelecek sezon yabancı kontenjanını da düşünerek böyle bir girişimde bulundukları açıklandı.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Yönetimin öncelikle Gaziantepspor'da forma giyen Orhan Gülle ve Muhammet Demir'i transfer etmek istediği belirtildi. Kasımpaşa'da görev yapan Özer Hurmacı'nın da transfer listesinde yer alacağı öğrenildi.

Üç futbolcu için önce kulüpleriyle görüşme yapacağı bildirilen Trabzonspor'un, kadro dışı bıraktığı Volkan Şen ve Batuhan Karadeniz'i de takasta kullanmak istediği belirtildi. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, 6 şampiyonluğun kazanıldığı 70 ve 80'li yıllardaki ruhu yeniden canlandırmak istediklerini ifade ederek, "Bunu hem Trabzonlu oyuncularla, hem de kaptanımız Onur gibi yüreğini ortaya koyarak oynayan oyuncularımızla başarmak istiyoruz" dedi.

BİLETLERE İNDİRİM

Trabzonspor Yönetimi, son haftalarda tribünlerde istenilen doluluk oranı yakalanmadığı için bilet fiyatlarında ikinci kez indirim yaptı. Daha önce maraton tribünü bilet fiyatlarını 40 liradan 30 liraya çeken yönetim, şimdi de 25 TL'ye indirdi. Yönetim, şikayet gelmesi durumunda gerekli indirimin
yapılacağını duyurmuştu.