Trabzon'dan 'Sağ'lam operasyon !

Trabzon'dan 'Sağ'lam operasyon !

Trabzonspor sağ bek ve sağ kanat bölgelerine takviye yapmak için geniş bir liste oluşturdu

Kadrosunda büyük değişime giderek, Süper Lig’e hızlı bir başlangıç yapan Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.

Bordo-mavili yönetimin, sağ bek ve sağ açık bölgelerine takviye yapmak için alternatifli bir liste oluşturduğu bildirildi. Yönetimin ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile oynanan maçın ardından eksikleri gidermek için temaslarını hızlandırdığı öğrenildi.

Daha önce belirlediği isimlerle yaptığı transfer görüşmelerden sonuç alamayan bordo-mavililer, sağ bek için Roma ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki Torosidis, Tottenham Hotspur formasını giyinen 23 yaşındaki Yedlin ve Aston Villa takımında top koşturan 28 yaşındaki Richards için nabız yokladığı ifade edildi. Karadeniz ekibinin sağ kanat için ise PSV’nin 25 yaşındaki oyuncusu Narsingh ile pazarlıklarını sürdürdüğü aktarıldı.

Bu arada bordo-mavili yönetim, Mehmet Ekici’nin sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçiyor. Başkan Muharrem Usta’nın, yıldız oyuncuyla önümüzdeki günlerde masaya oturacağı ortaya çıktı. Usta’nın, Ekici’nin mukavelesini en az 2 yıl daha uzatmak istediği vurgulandı.