Trabzonspor, 3 puan arıyor

Trabzonspor, 3 puan arıyor
Güncelleme:

Trabzonspor, yarın sahasında konuk edeceği Aytemiz Alanyasporu mağlup ederek zirve yarışına ortak olmayı hedefliyor.

Süper Ligde ilk 5 haftada 8 puan toplayan ve zirvenin 5 puan gerisinde yer alan Trabzonspor, 6. haftanın açılış maçında yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Zirve yarışının içerisinde olmayı hedefleyen bordo mavililer, taraftarının da desteğiyle bu maçtan galibiyetle ayrılmaya çalışacak. Karşılaşma saat 20.00de Şenol Güneş Kompleksi'nde oynanacak.

Yanal'ın Başakşehir 11'ni koruması bekleniyor

Teknik direktör Ersun Yanal'ın, son oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki ilk 11'ini Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında da büyük oranda koruyacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın yaşadığı sakatlığın ardından çalışmalara yeni başlayan Onur Recep Kıvrak'ın yerine kalede yine Estebanı tercih etmesi, savunmada Pereira, Okay, Mustafa ve Mas'a, orta sahada Kucka, Sosa, Yusuf Yazıcı, Olcay ve Abdülkadir'e, forvette ise yine Burak Yılmaz'a forma vermesi bekleniyor.

Alanyaspor iel 3. randevu

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarın oynayacakları maçla birlikte tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek. İlk kez 2016-17 futbol sezonunun 4. haftasında Alanya Oba Stadı'nda oynanan maçı Aytemiz Alanyaspor 3-0 kazanmıştı ve sezonun ikinci yarısında Şenol Güneş Kompleksi'ndeki karşılaşma ise golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. Bordo mavililer, Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı iki maçtan da galibiyet çıkaramadı ve rakibine karşı gol de bulamadı.

Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Esteban- Pereira, Okay, Durica, Mas- Kucka, Sosa- Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Olcay- Burak

Sakat ve cezalı: Yok

Bilet fiyatları: Kategori 6 (Kale Arkaları) 25 TL, Kategori 5 (Doğu 3) 40 TL, Kategori 4 (Doğu 2) 50 TL, Kategori 3 (Doğu 1) 60 TL, Kategori 2 (Batı 2) 70 TL, Kategori 1 (Batı 1) 90 TL, VIP Silver 250 TL, VIP Gold 300 TL, Platinum A-C Blok 400 TL, Platinum B Blok 425 TL, Misafir Tribünü: 30 TL.