Trabzonspor, Burak Yılmaz'ı geri getiriyor !

Trabzonspor, Burak Yılmaz'ı geri getiriyor !
Güncelleme:

Trabzonspor, Burak Yılmaz'ı transfer etmeye çok yakın.

Trabzonspor’da yeniden doğmuş, gol kralı olmuştu. Öyle iyi sezonlar geçirdi ki, ligin en çok ilgi gören yıldızı haline geldi. Sonrası malum, önce Galatasaray, şimdi de Çin. Ancak ne Burak Trabzonspor’u ne de taraftarlar golcüyü unuttu. Bordo-Mavililer’in bu ilgisine yönetim de karşılıksız değil. Zor da olsa milli yıldız için çalışmalar başladı bile.
 
Trabzonspor’da adeta yeniden doğmuş, Karadeniz’de gol krallığı yaşamış, Süper Lig’in paylaşılamayan yıldızı olmuştu. Ardından Galatasaray’a transfer olan, sonra da soluğu Çin’de alan Burak Yılmaz’ın adı tekrar Bordo-Mavili renklerle anılıyor. Buna ön ayak olanlar ise onu hiç unutmayan taraftarlar. Twitter ortamında ‘Yarımı tamamla, Burak & Trabzon’ ve ‘Come to Trabzon’ sloganıyla yola çıkan Bordo-Mavililer’in paylaşımlarını Burak Yılmaz da ‘like etti’ (beğendi), heyecan tavan yaptı.

Devre arasında olmadı

Bu karşılıklı ilgiye Trabzonspor’un yönetimi de kayıtsız değil. Devre arasında Burak için bir girişimde bulunan, ancak o dönemde işi imza aşamasına getiremeyen Fırtına’nın kurmayları bu kez çok daha kararlı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da onay verdiği transfer için önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı öğrenildi.

Usta’nın paylaşımı...

Tam da bu noktada Trabzonspor taraftarını çok heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. Transfer görüşmelerinin ardından Türkiye’ye dönen Başkan Muharrem Usta, ‘Yarımı tamamla, Burak&Trabzon’ paylaşımları üzerine, twitter hesabından, “Yarım bırakmak yok! Önemli olan doğru eli bulmak” ifadelerini kullandı. Bu durum, “Başkan taraftarın mesajını aldı. Demek ki Burak Yılmaz haberleri doğru” yorumlarına yol açtı.