Trabzonspor kafilesi büyük tehlike atlattı

Trabzonspor kafilesi büyük tehlike atlattı

Türkiye Kupası’nda Adana’yı deplasmanda farklı yenen Trabzon, maç dönüşü havada kabus gibi anlar yaşadı.

Birkaç kez türbülansa giren uçak, inişte de sorun yaşayınca Bordo-Mavililer büyük paniğe kapıldı.

Adanaspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından 4-1’lik zaferle ayrılan Trabzonspor’un dönüş yolunda havada yaşadıkları korku filmlerini aratmadı... Bordo-Mavili kafileyi taşıyan uçak, birkaç kez türbülansa girdi, bu da yetmezmiş gibi Trabzon’a ineceği sırada büyük oranda dengesini kaybederek yalpalamaya başladı ve bir sağa bir sola yattı. Uçakta yer alan yöneticiler, futbolcular, gazeteciler ve taraftarlar üst üste gelen talihsizlikler üzerine büyük panik yaşadı.
 
Uçak piste yaklaşıp tam ineceği sırada aşırı rüzgar yüzünden yine dengesini kurmakta zorlandı ve önce sağ tekerlek üzerine oturdu, sonra da sol tekerlek üzerine... Kısa bir süre sonra iki tekerlek de piste yerleşebildi ve iniş gerçekleşti. Ancak bu olaylar sırasında uçağın içerisinde büyük bir panik yaşandı ve herkes dualar okumaya başladı. İniş gerçekleştiğinde ise olayın şoku atlatılamadı ve herkes birbirine sarılıp geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 
ESKİ YÖNETİCİ SELAHATTIN BAHADIR RAHATSIZLANDI
Uçakta yer alan Mehmet Ali Yılmaz dönemi başkanlığındaki eski yöneticilerden Selahattin Bahadır, yaşananlar nedeniyle rahatsızlık geçirdi. Kulüp doktoru ve uçaktaki bayan bir doktor tarafından kontrol edilen Bahadır’ın tansiyonu fırladı, kendisine uçakta iğne yapıldı ve oksijen maskesi takıldı. Piste inişin ardından Selahattin Bahadır arkadaşları tarafından KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.
 
Habertürk