Trabzonspor taraftarına kötü haber

Trabzonspor taraftarına kötü haber

Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Bursaspor maçında çirkin ve kötü tezahürat yapan Trabzonspor taraftarına ceza geldi.

Spor Toto Süper Ligin ilk haftasında Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan maçta kale arkası ve maraton tribünlerinde kötü ve çirkin tezahüratta bulunan taraftarlar bu hafta oynanacak olan Akhisar Belediyespor karşılaşmasını tribünden izleyemeyecekler.

Yapılan açıklamada, ligin ilk haftasında Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanan maç sonrası PFDK tarafından bordo-mavili kulüp hakkında FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan kale arkası A blok (yol tarafı), kale arkası B blok (deniz tarafı), maraton tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesi kararı verildi.

Alınan bu karar uyarınca sadece Bursaspor maçını belirtilen tribünlerden izleyen kombine kart ve biletli taraftarların kartlarına Pasolig tarafından bloke uygulanacak ve bu hafta oynayacak Akhisar Belediyespor maçını stadyumdan izleyemeyecekler.

Bursaspor maçını belirtilen tribünlerde izleyen taraftarlar dışındaki seyirciler, kale arkası ve maraton tribünü için bilet yüklemesi yapabilecek.