Trabzonspor'da 3 oyuncu takıma döndü

Trabzonspor'da 3 oyuncu takıma döndü

Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Aykut Demir ve Özer Hurmacı antrenmana katıldı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15 Şubat Pazartesi günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları süren Onur Recep Kıvrak, Mehmet Ekici, Cardozo, Okay Yokuşlu, Güray Vural ile hasta olan Bosingwa ve Musa Nizam olmak üzere 7 futbolcu katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Muhammet Beşir takımdan ayrı koşu yaparken, antrenmanın son bölümünde kasıklarında ağrı hisseden Erkan Zengin de çalışmayı tamamlayamayarak soyunma odasına gitti.

Üç oyuncu döndü

Bordo-mavililerde sakatlığı geçen Mustafa Yumlu ile hastalıkları nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Aykut Demir ve Özer Hurmacı antrenmanlara başladı.

Bu 3 futbolcunun Kayserispor maçında forma giyebilecekleri belirtildi.

18 futbolcu yer aldı

Trabzonspor'da hasta ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle 18 oyuncu antrenmanda yer aldı.Antrenmanın ilk bölümünde kondisyon çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra da yarı sahada çift kale maç oynadı.Teknik direktör  Hami Mandıralı, sık sık maçı durdurarak oyuncularına uyarılar yaptı. Muhammet Demir ile saha içinde bir süre görüşen Mandıralı, Yusuf Erdoğan'la da ilgilendi.Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Sağlık kurulu oluşturuldu

Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulüp bünyesinde görev yapmak üzere sağlık kurulu oluşturdu. Üç akademisyenden oluşan ve başkanlığını Ortopedi Uzmanı Prof. Dr. Osman Aynacı'nın yapacağı kurulda Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Gökçe ve Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr. Kibar Yaşar Güven'in yer aldığı bildirildi.

Trabzonspor yönetiminin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyareti 
 
Bu arada Trabzonspor Kulübü, yönetim kurulunun dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabulüne ilişkin açıklama yaptı.
 
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ziyarete, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, asbaşkan Ahmet Çubukçu, başkan yardımcıları Zeki Öztürk, Önder Bülbüloğlu, Nevzat Aydın, Mehmet Yiğit Alp, genel sekreter Gençağa Meriç ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral'ın katıldığı bildirildi.
 
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Başkanımız Muharrem Usta, 6 Aralık 2015'te başkan seçilmesinin  ardından kendisine tebrik telgrafı gönderen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan'a teşekkür ederken, görüşmede genel konular ve inşaatı sürmekte olan  Akyazı Stadyumu ile ilgili bilgiler de verdi. Görüşme sonrası Başkanımız Muharrem  Usta, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a üzerinde isminin yazılı  olduğu 53 numaralı formamızı hediye etti."
 
Yöneticilerin daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman  Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'a da ziyarette  bulundukları belirtildi.