Trabzonspor'da şok iddia !

Trabzonspor'da şok iddia !

Trabzonspor'da genel kurulun erteleneceği iddia edildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun, hazirun listesine eklediği bin 270 üyenin genel kurula katılamayacak olmasının, Divan Kurulu ve İl Dernekler Müdürlüğü’nün uyarısı, Denetleme Kurulu’nun başvurusu üzerine mahkeme kararıyla kesinleşmesi, yarın sabah başlayacak genel kurul öncesi çeşitli senaryoların yazılmasına neden oldu.

Bunlardan en önemlisi, bu akşam saatlerinde bin 270 üyeden 50-100 arasındaki bir grubun, üst mahkemeye başvurarak itiraz edecekleri, yönetimin de tıpkı Nuri Albayrak döneminde olduğu gibi, bu durumu kullanarak, “Olağanüstü koşullar oluştuğu” gerekçesiyle genel kurulu 2 ay erteleyeceği iddiası oldu.
 
Bunun üzerine durumun muhalefetin bazı temsilcileri tarafından futbolculara anlatıldığı, pazartesi günü 3 adaydan birinin başkanlığında oluşacak yeni yönetim kurulu konusunda, geciken hakedilmiş alacaklarıyla ilgili büyük beklenti içinde olan oyuncular üzerinde erteleme iddiasının büyük hayal kırıklığı yarattığı öğrenildi. Gelişmelerin ardından, yabancıları UEFA, yerlileri de TFF aracılığıyla serbest kalma aşamasına gelmiş futbolcuların, erteleme halinde umutlarını keserek serbest kalma kozunu kullanacakları uyarısı yönetime ulaştırıldı.
 
Bütün bu nedenlerden ötürü yönetimin erteleme kozunu şimdilik gündemden kaldırdığı öğrenildi.

sporyorum