Trabzonspor'da yerli operasyonu

Trabzonspor'da yerli operasyonu

​Trabzonspor, yurt içinde ve yurt dışında pek çok isimle görüşüyor.

Transferde genç isimlere ağırlık veren Trabzonspor, Fenerbahçe’nin de istediği Bursasporlu Emre Taşdemir için para artı takasta oyuncu teklif edecek. Bordo-Mavililer, Feyenoord forması giyen Bilal Başaçıkoğlu’nu ise satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Ersun Yanal, 21 yaşındaki kanat oyuncusunu çok istiyor.

Oyuncularının genelinin ortak noktası, 25 yaş altı olmaları. Teknik direktör Ersun Yanal’ın önümüzdeki 3-4 sezonun kadrosunu kurmayı hedeflediği öğrenilirken, potansiyelli isimlerle görüşmeler yapılıyor.

Yerli konusunda Fırtına’nın ciddi şekilde ilgilendiği iki oyuncu var. Bunlardan biri Bursasporlu Emre Taşdemir, diğeri ise Feyenoord’dan Bilal Başaçıkoğlu...

Milli formayı giydi

Fenerbahçe’nin de gündeminde olan sol bek Emre konusunda Bordo-Mavililer, para artı takasta oyuncu önerecek. Fırtına’nın Aykut Demir, Özer Hurmacı gibi isimlerle Bursa’yı ikna etmesi bekleniyor. Timsah’ın hocası Hamza Hamzaoğlu’nun özellikle Özer’i takımda görmeyi çok istediği bildirildi. A Milli Takım’a kadar yükselen Emre Taşdemir sadece geride değil sol önde de oynayabiliyor. 20 yaşındaki futbolcuyu 2014’te Bursaspor, Ankaragücü’nden 525 bin Euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

2018’e kadar sözleşmeli

Bilal Başaçıkoğlu ise uzun süredir gündemde. Teknik direktör Ersun Yanal’ın yakından takip ettiği isimlerden biri olan 21 yaşındaki Bilal, hem sol hem de sağ kanatta görev yapıyor. Bordo-Mavililer gurbetçi futbolcuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamayı hedefliyor. Bilal’ın Hollanda kulübüyle 2018’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Yanal, Bilal’in transfer edilmesi halinde büyük patlama yapacağını düşünüyor. 

Fanatik