Transfer bombasını Beşiktaş patlatıyor

Transfer bombasını Beşiktaş patlatıyor
Güncelleme:

Teknik direktörlük koltuğuna yeniden Şenol Güneş'i getiren Beşiktaş yönetimi şimdi ara transfer dönemine damgasını vurmaya hazırlanıyor. Beşiktaş'ın transfer listesinde dünyaca ünlü bir yıldız da var.

Teknik direktörlük görevine Şenol Güneş getirildikten sonra transfere ağırlık veren Beşiktaş, öncelikli olarak stoper ve sol bek bölgelerinde yenilik istiyor. Gündeminde Marcelo, çağlar Söyüncü gibi isimler bulunan siyah beyazlı ekip, ses getirecek bir transfere imza atmak için çalışmalara başladı.

Ara dönemde takıma takviye yapmak isteen Beşiktaş, Avrupa'da sesini duyuracak bir transfer için hazırlıklara başladı. Bu sezon savunmaya yaptığı eklemelere rağmen istenilen performansı alamayan kara kartal, devre arasında Welinton ve Montero'yu gönderip yerinde stoper bir transfer yapmayı düşünüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in talebi doğrultusunda savunma ve sol bek transferine öncelik veren siyah-beyazlılarda gündeme birçok isim gelmişti.

ALTYAPIDAN 5 OYUNCU

Siyah-beyazlıların hocası, hem İstanbul hem de Antalya'da yapacakları kampa altyapıdan en az 5 oyuncuyu dahil etmeyi düşündüğünü ifade etti. Güneş bu toplantıda, "Siz burada imkânsızlıklar içinde imkân yaratmışsınız. Beşiktaş'ın da Türk futbolunun da kurtuluşu altyapıdır. Burada büyük bir cevher var. Bunu en doğru şekilde işleyip vitrine çıkarmalıyız. Yavaş yavaş takıma entegre ederek gençlerden fayda sağlamalıyız" diye konuştu.

KAZANCI İLE GÖRÜŞECEK

Taksim'de pazar günü meydana gelen hain terör saldırısı yüzünden Antalyaspor’la oynayacağı 14. hafta maçı ileri bir tarihe ertelenen Kartal’da, Şenol Güneş ve yardımcılarının Nevzat Demir Tesisleri’ne gitmeye devam ettikleri belirlendi. Tatilde olmasına rağmen çalışmalara ara vermeyen siyah-beyazlıların tüm maçları izleyerek detaylı analizler yaptığı bilgisine ulaşıldı. Teknik patron Şenol Güneş ve ekibinin yapacağı bu analizlerin ardından transfer için kapsamlı bir yol haritası çizilecek. Siyah-beyazlılar ilk planda ihtiyaç belirlenen bölgelere takviye yapılması konusunda Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ve yöneticilerle görüşmeler sağlanacak.

MARCELO KONUSU

Real Madrid'in efsaneleri arasında yer alan ve sezon başında transfer olduğu Olympiakos'ta kadro dışı olan Marcelo'yla ilgilenen Beşiktaş, menajerler aracılığı ile gelen transfer önerisini değerlendirmeye almıştı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİRALANACAK MI?

Marcelo'nun yanı sıra stoper için de çalışmalar yapan siyah-beyazlılarda gündeme son olarak milli futbolcu Çağlar Söyüncü gelmişti. Siyah-beyazlıların 26 yaşındaki oyuncuyu yarım dönem kiralamak için girişimde bulunacağı iddia edilmişti.

Kulübünün yeni sözleşme teklifini kabul etmemesi sebebiyle İngiliz ekibinde gözden düşen ve bu sezon sadece 2 maçta süre alabilen 26 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda boşa çıkacak. Yönetim, yeni dönem için başka bir Avrupa devine transfer olma planı olan oyuncuya, sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kiralık oynamayı önerecek.

AVRUPA BEŞİKTAŞ'I KONUŞACAK

Bu gelişmeler sonrasında Beşiktaş, transferde büyük bir adım attı ve dünyaca ünlü yıldız için girişimlere başladı. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, önceki gün oynanan İtalya-Arnavutluk maçına yardımcısı Bayram Bektaş'ı gönderdi.

Sabah