TT Arena'da Burak Yılmaz sürprizi !

TT Arena'da Burak Yılmaz sürprizi !

Burak Yılmaz, Galatasaray-Antalyaspor maçını izlemek için Türk Telekom Arena'ya geldi. Burak Gönlümden geçen Galatasaray'ın şampiyon olması" dedi.

Futbol kariyerini Çin'in Beijing Guoan ekibinde sürdüren Galatasaray'ın eski futbolcusu Burak Yılmaz, sarı-kırmızılıların Antalyaspor ile yaptığı maç için Türk Telekom Arena'da yerini aldı. Aynı zamanda Antalyaspor altyapısından yetişen Burak Yılmaz, tribünde Galatasaraylı futbolseverlerle fotoğraf çektirdi.
 
Burak Yılmaz maç öncesinde GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Burak "Galatasaray, burada daha nice maçlar oynayacak. Umarım 100. maçımızda da galip geliriz. Taraftarımız her zaman bizim itici gücümüz. Bizlerin performansına etki edecek tek etken. Bunu hep söyledik. Olmaz denen maçları bile taraftarımız sayesinde çevirdik. Zaferler, cefakar taraftarımız sayesinde oldu. Umarım bu sena sefasını sürecekler. İlk 5 hafta önemli puanlar aldık. Takım daha tam form tutmadı. Tuttuğu anda kimse önümüzde duramaz. Gönlümden geçen Galatasaray'ın şampiyon olması, sonuna kadar iddialı bir şekilde götürüp şampiyon olacağız" dedi.
 
Çin'deki yaşantısına da değinen Burak "Çin'de hayat çok farklı. Alışmak zor oldu ama süreci atlattım. Futbolun dili her yerde aynı. Futbolda sorun yok ama yaşam tarzında zorlanmıştım. Sonuçlar ve goller de gelince bir problemim kalmadı. Gözden uzağım ama umarım gönülden ırak olmam. Galatasaray taraftarının duasını hissediyorum. Maçı da izlemek için koşa koşa geldim. Arkadaşlarımın yanında olmak istedim" ifadesini kullandı.

NTVSpor