Umut'tan Galatasaray'a şok sözler !

Umut'tan Galatasaray'a şok sözler !

Sadece 2-3 kişiye kırgın olduğunu söyleyen Umut, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cim-Bom’dan Kayserispor’a transfer olan ve yeni takımında kaptan olarak sahaya çıkan Umut Bulut, karşılaşma sonrasında isyanını dile getirdi.

Golcü futbolcu, “Galatasaray’a karşı oynamak ister istemez farklı duygular yarattı. Beni taraftarın önüme atıp itibarsızlaştırdılar, paragöz yaptılar. Beni kötü duruma düşürdüler. Kendi çıkardıkları yalan yanlış haberlerle beni taraftarın önüne attılar. Bu takıma emek verdiğim, oynadığım için gururluyum. Galatasaray’a bir kırgınlığım yok, sadece 2-3 kişiye kırgınım” yorumunu yaptı.

4 senede Galatasaray’da 8 kupa kazandığını da dile getiren Umut Bulut, “Onlar neler verdi bilemiyorum. Daha güzel şekilde ayrılmak istiyordum. Dünyanın transferini yaptılar, sonra bize gelince paragöz falan... Sözleşmenin gerektirdikleri vardı. Ben öyle ayrılıyorum deyip, gidemem. Hakan hoca aradı, geldim” ifadelerini kullandı.

Sahada Umut ile kucaklaşan teknik direktör Riekerink de eski oyuncusu için, “Sevgiyi hak eden bir isim. Onu tekrar görmek beni mutlu ediyor. İyi bir performans gösterdi. Yeni bir evde futboluna devam ediyor” ifadesini kullandı.