Van Der Wiel Fenerbahçe'de kalıyor !

Van Der Wiel Fenerbahçe'de kalıyor !
Güncelleme:

Aykut Kocaman, yönetimden Hollandalı sağ bekin kadroda tutulmasını istedi.

Özel hayatındaki çalkantılar ve formsuzluğu sebebiyle gözden düşen van Der Wiel'e yeni teknik adam sahip çıktı. Başarılı çalıştırıcı, önümüzdeki sezon tecrübeli oyuncuyla özel olarak ilgileneceğini söyledi.

YENİ sezonda F.Bahçe'yi çalıştıracak olan Aykut Kocaman, yönetimin satış listesine koyduğu Wiel'in tutulmasını istedi. Menajer Ümit Akbulut'a, 4.5 milyon dolar kaptırdığını bu sebeple futbola odaklanamadığını belirten Hollandalı, F.Bahçe'de tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratmıştı. Önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefleyen Sarı-Lacivertliler'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, futbolcuyla yakından ilgileneceğini yönetime bildirdi.

SATIŞ KARARI ŞU AN DONDURULDU

Başarılı çalıştırıcı, "Wiel'in potansiyeli var. Çok iyi bir oyuncu. Kafası rahat olduğu zaman takıma büyük katkıda bulunabilir. Ben onun her türlü sorunuyla ilgilenip sadece futbola yoğunlaşmasını sağlayabilirim. Kamp döneminde zaten kendisini belli edecektir. Savunmamız açısından kilit bir isim olabilir. Bir şekilde bu sorunu halledeceğim" dedi. Bunun üzerine yönetim, Wiel'le ilgili bekleme kararı alırken satış kararını dondurdu. Kamp dönemi kaderini belirleyecek.

VAN PERSİE HARİCİNDE SATILABİLİR

Kocaman, forvet hattındaki formuyla yıllardır tartışılan van Persie konusunda da yapıcı bir yaklaşımda bulundu. Genç Teknik Direktör, "Çok yüksek bir teklif gelirse elbette Persie satılabilir. Ancak zararına verilmesinden yana değilim. Tecrübesiyle bize güç katacaktır. Onun dışında takımdaki bütün forvetleri satabilirsiniz. Kariyeri zaten tartışılmaz. İyi bir teklif gelmezse kalsın. Ondan da Wiel'de olduğu gibi faydalanacağımı düşünüyorum" diyerek yönetimle görüşlerini paylaştı.