Van Persie'den mutlusu yok !

Van Persie'den mutlusu yok !

Hollandalı yıldız, sorunlar yaşadığı Vitor Pereira’nın biletinin kesilmesinin ardından büyük bir sevinç yaşamıştı.

RvP’nin sevinci, yeni teknik direktörün vatandaşı Advocaat olmasıyla adeta ikiye katlandı.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun başında Robin van Persie’yi kadrosuna katarak tüm dünyada büyük ses getirmişti. Bu tarihi transferin ardından Hollandalı golcüden beklentiler büyüktü.
 
Ancak Van Persie’nin yıldızı Vitor Pereira ile bir türlü barışmadı. Uzun süre yedek kalan, ilk 11’de başladığı maçlarda ise genelde oyundan alınan ilk isim olan RvP, bu nedenle Portekizli çalıştırıcı ile birçok sorun yaşadı.
 
Ondan mutlusu yok

 
Robin van Persie, yeni sezon hazırlıkları sırasında birçok idmanda ağrıları olduğu gerekçesiyle takımdan ayrı çalıştı. Samandıra’da morali bozuk bir şekilde antrenmanını yapıp, neredeyse kimseyle konuşmadan tesislerden ayrılan RvP için işler bir anda değişti. Monaco yenilgisinin ardından Vitor Pereira’nın gönderileceği haberleri çıkınca, Hollandalı forvet bir anda takımın en neşeli ve hırslı ismi oldu. Tecrübeli golcünün morali, Portekizli’nin biletinin kesilmesiyle adeta tavan yaptı.
 
En büyük yardımcısı olacak
 
Takımın yeni teknik patronunun açıklanması sonrası ise Van Persie’nin mutluluğu kelimenin tam anlamıyla ikiye katlandı. Vatandaşı Dick Advocaat’ın Fenerbahçe’nin başına geçmesi, RvP’yi iyice coşturdu. Dünyaca ünlü forvet, daha önce hiç birlikte çalışmamasına rağmen büyük saygı duyduğu 68 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe’deki en büyük yardımcısı olacak.

Fanatik