Ve Mourinho'nun yardımcısı geldi

Ve Mourinho'nun yardımcısı geldi

Jose Morais, kırmızı beyazlı takımın Samuel Eto'o ve diğer futbolcularla gerçekleştirdiği antrenmanı izledi.

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı Portekizli teknik direktör Jose Morais, kırmızı beyazlı takımın Samuel Eto'o ve diğer futbolcularla gerçekleştirdiği antrenmanı izledi.

Antalyaspor'un prensip anlaşmasına vardığı dünyaca ünlü  Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun yardımcısı Manuel Ferreira de Morais,  takımın antrenmanını izledi.

Devre arası kamp çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Uğurlu,  yönetiminde sürdüren Antalyaspor'da futbolcular antrenmanda ilk olarak düz koşu  yaptı.

Daha sonra futbolcular zamana karşı kademeli olarak kondisyon  arttırıcı koşu çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanda Samuel Eto'o'nun  arkadaşlarına zaman zaman uyarılarda bulunduğu gözlendi.

İdmana salonda çalışan Lazereviç, Diego, izinli olan Fornezzi,  Guilherme, Chico ile kendilerine kulüp bulmaları istenilen Can Arat, Ahmet Aras,  Ömer Kandemir, Emrah Başsan ve Kvesiç katılmadı.
 
Morais antrenmanı izledi
 
Bu arada, Antalyaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Morais,  tercümanıyla birlikte Hasan Subaşı Tesisleri'ne geldi.

Burada idari menajer Cem Deda ile bir süre sohbet eden Morais, takım  hakkında bilgi aldı. Morais, bir süre antrenmanı izledikten sonra tesislerden  ayrıldı.
 
"Ekibiyle Antalyaspor'a çok şey katacağına inanıyoruz"
 
Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan AA muhabirine  yaptığı açıklamada, Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun yardımcısı Manuel  Ferreira De Morais'in takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını bildirdi.
 
Bir süredir görüştükleri Portekizli çalıştırıcının dün gece Antalya'ya  geldiğini anlatan Ceylan, antrenmanı izleyen Morais ile bir kaç küçük detayı  konuştuktan sonra 1,5 yıllık sözleşmeye imza atacaklarını söyledi.
 
Morais'in, Chelsea'nin eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun  yardımcılığını yaptığına işaret eden Ceylan, "Milli takımlar ve kulüp seviyesinde  tecrübesi var. Jose Mourinho ile yıllarca üst düzey takımlarda yardımcı  antrenörlük yapan Morais'in üst düzey futbol bilgisiyle ekibiyle Antalyaspor'a  çok şey katacağına inanıyoruz, Sözleşmeyi imzaladıktan sonra kısa sürede  adaptasyonu sağlayacağına ve büyük işler yapacağına inanıyoruz" dedi.
 
Ceylan, defansın soluna ve sağına yönelik transfer çalışmalarının da  sürdüğünü sözlerine ekledi.