Volkan Demirel ile taraftar arasında kriz

Volkan Demirel ile taraftar arasında kriz
Güncelleme:

Bursaspor - Fenerbahçe maçında, ikinci yarı öncesi kale arkasındaki taraftarlar ile Volkan Demirel arasında tartışma yaşandı.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel Bursa tribünleriyle takıştı. İkinci 45 dakika başlamadan kalesine cisimler atan Bursaspor taraftarlarına sinirlenen tecrübeli kaleci, arka kalede bulunan yeşil-beyazlı taraftarlara dönerek ellerini açtı ve "Atın atın buradayım" dedi.

Kısa süren gerilimin ardından hakem Ali Palabıyık Demirel'i uyardı. Gerginliğin geçmesiyle birlikte mücadelenin ikinci yarısı başladı.

YABANCI MADDE YAĞDI

2. devre henüz başlamadan Volkan Demirel koruyacağı kaleye doğru ilerlediği sırada kale arkasında bulunan yeşil beyazlı taraftarlar, tecrübeli kalecinin bulunduğu kaleye yabancı madde yağdırdı.

Bir patlayıcı madde de kalenin hemen dibine düştü ve infilak etti. Bu sırada Volkan Demirel tribünlere dönerek ellerini göğsüne vurdu ve hadi hadi şeklinde tepki göstedi. Ardından Volkan’ın tribünlere doğru kollarını yana açması sonrası bir Bursaspor’lu taraftar sahaya indi. Güvenlik güçleri ise taraftarı etkisiz hale getirerek stattan çıkardı.

GÖZALTINA ALINDI

Bursaspor - Fenerbahçe karşılaşmasında Sarı-lacivertli file bekçisi Volkan Demirel'e gösterilen tepki nedeniyle Bursasporlu 1 taraftar gözaltına alındı.

Süper Lig'de Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ikinci yarısı, Fenerbahçe kale arkasından sahaya gelen yabancı maddeler nedeniyle yaklaşık 5 dakika geç başladı. Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan Demirel ile Bursaspor taraftarı arasında ise gerginlik yaşandı. Tecrübeli file bekçisine çakmak ve şişe fırlatılırken, Volkan Demirel de yerinden ayrılmayarak tribünlere tepki gösterdi. Tecrübeli eldivene gösterilen tepki sonrası 1 kişi gözaltına alındı. Yaşanan bu gerginliğin ardından Fenerbahçe'nin koruduğu kale arkasında güvenlik önlemleri artırıldı.

Volkan Demirel ile taraftar arasında kriz - Resim : 1

Hürriyet