Volkan Demirel yerini Kameni'ye bırakıyor

Volkan Demirel yerini Kameni'ye bırakıyor
Güncelleme:

Göztepe maçında skandal bir performans ortaya koyan Volkan Demirel, yerini Kameni'ye bırakıyor.

Fenerbahçe kalesinde devir teslim zamanı geldi. Sarı-lacivertli takımın kalesini artık yeni transfer Kamerunlu eldiven Carlos Kameni koruyacak.

Hazırlık maçlarındaki kötü performansının ardından Volkan Demirel’deki düşüş devam ediyor. Göztepe maçında yediği hatalı golle maçın dengelenmesine sebep olan Volkan yedek kulübesine çekiliyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman hafta sonu Ülker Stadı’nda oynayacak Trabzonspor maçında kaleyi Kameni’ye teslim etmeyi planlıyor. 

Kocaman, Göztepe maçından sonra yaptığı açıklamada, “Biz şampiyon olacağız. Ancak şampiyonluk basit gol yememekten de geçiyor” diyerek, Volkan’ın kulübeye çekileceğinin sinyalini vermişti.

‘RvP dip yaptı’

Robin van Persie’nin Göztepe karşısındaki etkisiz futbolu ülkesinde de dikkat çekti. Hollanda basınında deneyimli golcünün sezonun ilk maçında varlık gösteremediği ve takımının beklentilerine karşılık veremediği ifade edildi. Algemeen Dagblad gazetesinde oyuncunun yerde baş aşağı kaldığı bir fotoğrafla birlikte verilen haberde, “Robin van Persie dip yaptı” ifadeleri kullanıldı. RvP’nin maçın 68. dakikasında oyundan alındığı da aktarıldı.

Hazırlık başlıyor

Süper Lig’de 2017-18 sezonunu Göztepe deplasmanında 2-2’lik beraberlikle açan Fenerbahçe’de gözler yeniden UEFA Avrupa Ligi’ne çevrildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın Göztepe maçının ardından bir gün izin verdiği sarı-lacivertli takım, Vardar ile perşembe günü Makedonya’da oynayacağı play-off turu ilk karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak.