Volkan'dan özel fdestek !

Volkan'dan özel fdestek !

Volkan Demirel, genç yıldızlar Ozan, Salih ve Alper’e yardım etmeye çalışıyor.

Fenerbahçe’de Kasımpaşa maçı sonrası moraller artarken kaptan Volkan Demirel, genç arkadaşlarına sürekli destek veriyor. Sezon başından beri sıkıntılı anlarda da hep devreye giren Volkan, özellikle Ozan Tufan, Salih Uçan ve Alper Potuk’a yardımcı olmak için uğraşıyor.

Son dönemde eleştirilere maruz kalan Ozan Tufan ve Salih Uçan gibi isimlere kol-kanat geren kaptan her sorunları ile ilgileniyor. Ozan’ın hem sosyal medya hem de dışardan gelen eleştiriler nedeniyle moralin bozulmasına engel olmak isteyen Volkan’ın hep telkinlerde bulunduğu öğrenildi.

Tıpkı bir psikolog gibi genç orta saha oyuncusuna sahip çıkan tecrübeli kalecinin aynı şekilde Salih Uçan’a da yardımcı olduğu belirtildi. Salih’in performans düşüklüğünü büyütmemesini isteyen 34 yaşındaki kaptanın ağabeylik görevini yerine getirmeye çalıştığı ifade edildi.

Benzer şekilde takımın bir diğer kaptanı Mehmet Topal’ın da sık sık arkadaşlarına destek çıktığı ve çok saygı gördüğü dile getirildi.

Ozan’a özel tebrik

Volkan Demirel’in Kasımpaşa maçında gol atan Ozan Tufan’ı özel olarak tebrik etmesi dikkatlerden kaçmamıştı. Gol sonrasında karşı kaleye kadar koşup gelen Fenerbahçe kaptanı, takım arkadaşını ilk kutlayan isim olmuştu.

Milliyet