Wesley Sneijder isyan etti

Wesley Sneijder isyan etti

Aydınus’un tribün baskısından etkilendiğini ima eden Sneijder, “Burak’a Ba tarafından yapılan hareket penaltıydı. Rakip bizi durdurmak için her şeyi yaptı” diye konuştu.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisini De Telegraaf’a yorumladı. Hollandalı futbolcu, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus’u eleştirirken, birçok hatalı kararın çıktığını söyledi.

Hakemin tribünlerden etkilendiğini ima eden Sneijder, “Bana göre tribün baskısı vardı. Souza’nın bana yaptığı faul korkunçtu ve direkt kırmızı kart olmalıydı” dedi.

Penaltı pozisyonlarının es geçildiğini ifade eden 30 yaşındaki futbolcu, “Burak Yılmaz’a Abdoulaye Ba tarafından bir faul yapıldı. Burada pozisyonun topla alakası yoktu. Bana göre penaltıydı. Rakip bizi durdurmak için her şeyi yaptı. Bu atmosferde kolay maç yönetilmez, ama bizim düdüklerimizi çalmalıydı” diye konuştu.

Asist ustası

Geçen sezon 3 kupanın kazanılmasında büyük pay sahibi olan Wesley Sneijder, kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezon asist özelliğini de geliştiren tecrübeli futbolcu, şimdiden geçen sezonki rakamlarını solladı. Hollandalı futbolcu, geçen yıl ligde toplam 2 asist yapabilirken, bu sezon henüz 9. haftada 3 asiste ulaştı.

Büyük fedakârlık

Fenerbahçe derbisinde ilk devre sonunda dizine darbe alan ve sedye ile kenara alınan Sneijder’in büyük bir fedekârlık yaparak oyuna devam ettiği ortaya çıktı. Hollandalı yıldızın dizine yakın bölgede 10 cm’lik bir yarılma olduğu ve buna karşın oyuna devam ettiği belirtildi. Sneijder sakatlandığı sağ ayağıyla golün ortasını yapmıştı.

Milliyet