West Ham istedi, Galatasaray bitirdi

West Ham istedi, Galatasaray bitirdi
Güncelleme:

Galatasaray, West Ham'ın istediği oyuncuda imza aşamasına geldi.

G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Osmanlıspor'un yıldızı için dün Ankara'ya gitti. Bilic'in takımı West Ham da 26 yaşındaki futbolcuyu istiyordu. Ancak Aslan, işi büyük ölçüde bitirdi.

SARI-KIRMIZILILAR'DA gündeme gelen son isim olan Ndiaye için görüşmeler başladı. Hatta ilk temaslar sonrasında iş büyük ölçüde bitti. G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Osmanlıspor yetkilileriyle Ankara'da buluştu. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Başkent temsilcisine 5 milyon euroluk bir teklif yapıldı. Bilic'in çalıştırdığı West Ham da Senegalli yıldız için bir süredir temaslarını sürdürüyordu. Ancak Badou Ndiaye, tercihini G.Saray'dan yana kullandı. 

YILLIK MAAŞI 2.2 MİLYON EURO

Orta alanda şu anki kadroda Selçuk ve Tolga Ciğerci şans buluyor. Ancak her iki isim de performanslarıyla büyük tepki çekiyor. Sarı-Kırmızılı takım buradaki boşluğu doldurmak için 1'den fazla transfer yapacak. Onlardan ilki de büyük ihtimalle Badou Ndiaye olacak. Orta alanın merkezinde görev yapan Senegalli yıldız, savaşçı yapısıyla tanınıyor. G.Saray'ın en çok eksikliğini hissettiği şey de tam olarak bu. Ndiaye'ye 2.2 milyon euro civarında yıllık ücret ödenmesi bekleniyor.

FERNANDO DA YOLLARA DÜŞECEK

Uzun süredir ön libero konusunda da araştırmalar yapan Aslan, Stoke City'den Imbula'yı çok istemişti. Ancak bu futbolcu büyük ihtimalle Nice'e gidecek. O yüzden Manchester City'nin kadro dışı bıraktığı 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız Fernando'yla söz kesildi. İngiliz ekibine 8 milyon euro civarında bir bonservis bedeli ödeyecek G.Saray, Fernando'ya ise 2.8 milyon euro teklif etti. Tarafların anlaştığı ve 1-2 güne kadar bu transferin de biteceği öğrenildi.