Yanal'dan duygulandıran hediye !

Yanal'dan duygulandıran hediye !

Ersun Yanal sadece saha içinde değil, saha dışında da takımın yanında olmaya büyük gayret gösteriyor.

Tecrübeli hocanın Kangal cinsi köpeği ölen Mehmet Topuz’a, Gaziantepspor maçı öncesi yavru bir köpek hediye etmesi oyuncusunu duygulandırırken, diğer oyuncular tarafından da takdirle karşılandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal oyuncularının neredeyse her sorunuyla yakından ilgileniyor, futbol dışında da yaşamlarının içinde olmaya gayret ediyor. Bunun son örneği Mehmet Topuz olayında yaşandı. Düşkün olduğu iki yaşındaki Maske isimli Sivas Kangal cinsi köpeğinin hayatını kaybetmesiyle sarsılan Topuz’un acısını Yanal dindirdi.

Köpeğine olan sevgisi ve bağlılığı sebebiyle takım içindeki lakabı “Kangal” olan Topuz’un, Maske’nin birden bire hastalanıp hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Topuz’un bu olaydan olumsuz etkilendiğini gören Ersun Yanal, Sivas’tan yavru bir Kangal köpeği getirterek, oyuncusuna hediye etti. Gaziantepspor maçı öncesi Yanal, yavru kangalı oyuncusuna verirken, Topuz’un bu jest karşısında bir hayli duygulandığı belirtildi. Diğer futbolcular da Yanal’ın bu hareketini takdirle karşıladı.

Teknik Direktör Yanal’ın, Topuz’a hediyesi profesyonel ilişki dışında sarı-lacivertli takımda gerçek anlamda bir aile ortamının oluştuğunun da bir kanıtı olarak algılandı. Yaşanan bu durum takım içindeki birlik ve beraberliğin, kenetlemenin en önemli örneklerinden biri olarak gösterildi. Bu örnek dışında sarı-lacivertli takımdaki pozitif havayı gösteren başka bir olay da geçen hafta yaşanmıştı. Kayseri Erciyesspor maçında son dakikada gelen golün ardından takımın şoforü Cemal Karakış sahayı girip takımla birlikte sevinmişti.

Arena’da kangal taklidi

22 Nisan 2012 tarihinde TT Arena’da oynanan Süper Final mücadelesinde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaaray’ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Mehmet Topuz da maçın ardından önceki maçlarda Pitbull sevinci yapan Melo’ya misilleme olarak saha ortasında Kangal taklidi ile sevinmişti. Bu olaya sarı-kırmızılılar tepki göstermişti.
 

Milliyet