Yıldırım'a tebrik yok !

Yıldırım'a tebrik yok !

Aziz Yıldırım’a Spor Toto Süper Lig ekiplerinden herhangi bir kutlama mesajı gelmedi.

Yıldırım’ı bu başarısından dolayı ligde hiç bir kulübün tebrik etmemesi bir hayli dikkat çekti.

Gül’den kutlama

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Aziz Yıldırım’ı tebrik etti. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Aziz Yıldırım’a bir telgraf göndererek, tebrik etmiş ve başarılar dilemiştir” denildi.

Alex’ten mesaj

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza, kulübün başkanlık seçimine attığı tweet ile mesaj gönderdi. Brezilyalı futbolcu resmi hesabından Aziz Yıldırım’ı kutlayarak “Seçilen yönetime başarılar dilerim. Desteğim her daim Fenerbahçe içindir” dedi. Öte yandan, sarı lacivertlilerin Hollandalı forveti Dirk Kuyt da twitter hesabına “Tebrikler Başkan” mesajını yazdı.

‘Minnettarım’

Olağanüstü Genel Kurul toplantısında yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım, kongre üyelerine teşekkür etti. Yıldırım, kulübün internet sitesinde ‘Minnettarım’ başlığıyla yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Büyük Fenerbahçe’nin büyük kongre üyeleri. Fenerbahçemizin kongresinde, siz genel kurul üyelerimizin katılımıyla, kulübümüze ve camiamıza yakışır, olgunlukla bu kongreyi gerçekleştirdiğiniz, Fenerbahçemizin tüm değerlerine büyük bir hassasiyet ve kararlılıkla sahip çıktığınız, şahsıma ve arkadaşlarıma olan güveninizi ve inancınızı tarihe not düşercesine yinelediğiniz  için, sizlere sonsuz şükranlarımı sunarım.”