Yılmaz Vural canlı yayında Ali Koç'a seslendi

Güncelleme:

Teknik Direktör Yılmaz Vural, Habertürk'e konuk olduğu programda Fenerbahçe’nin teknik direktörlüğüne talip olduğunu açıkladı.

Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, Habertürk'e konuk oldu. Fenerbahçe’nin teknik direktörlüğüne talip olduğunu söyleyen Yılmaz Vural, programda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a seslenerek; "Ali başkanım yanlış yapmazsın. Kendime güveniyorum. Liderliğime, bilgime güveniyorum” dedi. 

Yılmaz Vural şunları söyledi:

“84 milyonda 1 taneyim. Ukalalığa girecek. 2 üniversite bitirdim. Alt tarafı futbol. Avrupa'nın en önemli spor akademisini pekiyi ile bitirdim. Avrupa'nın en önemli antrenörlük kurslarını yaptım. Gidin Avrupa'ya şoför ehliyeti yapın da göreyim sizi. Kariyer diyorsun be kardeşim. Bundan daha kariyerli bir antrenör var bilgi anlamında?  Yılmaz Vural ağlıyor, yere düşüyor diyorlar ya. Nereden geldiğine bakın. Ben bu işin eğitimini Avrupa'da aldım. Türkiye'de parayı pulup da şımarmayan adam yok. Bugüne kadar Trabzonspor'da çalıştım. Başbakanlık kupası aldım. Başaracağımız bir ortam yakalamıştım. Alt ligden üst lige 5 takım çıkardım onun dışında. Kolay mı bu? 

"ALİ BAŞKANIM YANLIŞ YAPMAZSIN"

Fenerbahçe zor bir camia. Başkan, oyuncu, taraftar olmak zor. 7 yıl kolay değil. Başkan maddi manevi her şeyini vermeye çalışıyor. Ancak baskı ve gerginlikten dolayı sonuç çıkmıyor. Baskı ve gerginlik aşılamıyor. Ben aşarım. Ali başkanım yanlış yapmazsın. Kendime güveniyorum. Liderliğime, bilgime güveniyorum."