Yılmaz Vural'dan Fenerbahçeli isme uyarı !

Yılmaz Vural'dan Fenerbahçeli isme uyarı !

Teknik direktör Yılmaz Vural, Ajax maçında protesto edilen Ozan Tufan'la ilgili kulağına bir şeyler geldiğini ifade ederken "İstanbul çok farklı alemdir. Aman ha! Dikkat et kendine." dedi.

Fenerbahçe'nin Bursaspor'dan 7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Ozan Tufan, dünkü Ajax maçında ikinci oyuna girdi.

Genç futbolcu, üst üste pas hataları yapınca tribünlerden tepki aldı ve bir süre protesto edildi. Ozan Tufan ile ilgili gündem yaratacak sözler ise Yılmaz Vural'dan geldi.

"KULAĞIMA BİR ŞEYLER GELİYOR"

NTV Spor'da UEFA Avrupa Ligi Özel programına katılan Vural, Ozan Tufan'la ilgili kulağına bir şeyler geldiğini ifade etti. Vural, "Çok önemli rakamlar ödendi. Ozan Tufan'da biraz gerileme var. Kendisini çok seviyorum. Benim de kulağıma bir şeyler geliyor. İstanbul çok farklı alemdir. Futbol dışı olmaya insanı zorlayan şartlar vardır. Aman ha Ozan! Dikkat et kendine. Fiziksel temposunu kaybettiğinde formunu kaybedersin." dedi

"KAPTIRACAKSAN DA KAPTIR"

Ozan Tufan'ın saha içinde beklenenden uzak bir görüntü çizdiğini belirten Vural, "Burada bakıyorum, çok tedirgin. Aldığı topu veriyor. Kaptıracaksan da kaptır. Sen bunun için geldin. Ozan yapacak tabi bunu. Sen yurt dışına gidecek oyunlardan bir tanesisin." ifadelerini kullandı