Yılmaz Vural'dan Pereira'ya sert sözler !

Yılmaz Vural'dan Pereira'ya sert sözler !

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile başarılı olamayacağını söyledi.

Teknik direktör Yılmaz Vural, Yeniyüzyıl Gazetesi'ndeki köşe yazısında Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın 'Herkesi susturacağız' açıklamasına yanıt verdi.

UGANDA DEĞİL BURASI
Fenerbajçe kazanırken bile kimseyi mutlu etmiyor. Konyaspor maçı sonrası gazeteci bir arkadaşımız sordu; Kazanırken oyun olarak kimseyi memnun etmiyor F.Bahçe. Pereira, gazeteciye siz böyle mi düünüyorsunuz dedi, çocuk da evet diyor. Verdiği cevaplar tam bir fiyasko. Futbol kültürümüzden tutun da, hiçbirimiz bilmiyormuşuz gibi kendisine göre iyi takım kriterlerini saydı. Türkiye'yi aşağıladı resmen. Ancak bunun sosyalijik bir boyutu var. Türkiyedesin dikkat etmen lazım konuşurken. Bu insanlar oyundan memnun değil senden daha ciddi bir uygulama bekliyor. Uganda değil burası. Bir antrenör 6 ila 8 hafta arasında bir takıma hakim olur. Ben teknik adam olarak nereye gittiysem bu 8 haftayı geçmez. Yabancı olduğu için adapte olamıyorsan, işini doğru yapamıyorsan ülkende kal.

ÇOK BİLİYORSAN SEN ÖĞRET BİZ ÖĞRENELİM
Bana puan cetvelindeki sıralamadan bahsediyor, Fenerbahçe takımı tarihinde zaten 3'üncülükten aşağı zaten çok az düşmüş. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş düşmez hiçbir zaman oralardan. Fenerbahçe takımına yapılan eleştiriler lig sıralamasıyla ilgili değil ki. Bunu anlamıyor. Bu millet senden futbol bekliyor futbol. Avrupa'dan geldin herkese ders vermeye kalkıyorsun o zaman sen çok biliyorsan bu futbolu sen öğret bize de hepimiz öğrenelim.

YÜRÜMEZ ARTIK BU ADAMLA
Ben Pereira ile Fenerbahçe yönetiminin arasının çok iyi olduğunu düşünmüyorun. Ersun Hoca'nın adı geçiyordu geçen haftalarda. Fenerbahçe yönetimi, Ersun hoca şampiyon yaptığı halde gönderdi. Ne suçu vardı o zaman bu adamcağızın. Zaten duyuyoruz hep bir şeyler. Bana göre Fenerbahçe bu işi bitirmeli, yürümez artık bu adamla. Biz başarıya aç bir ülkeyiz, her takımız başarılı osun istiyoruz, desteklemek istiyoruz ama bu kadar gayrete rağmen performans ortada. Madem sen hoca olarak, futbol kültürü olarak hepimizin önündesin bu mu senin uygulaman diyorum.