Yücel İldiz ile yollar ayrıldı

Yücel İldiz ile yollar ayrıldı

Kardemir Karabükspor, sözleşmesi biten teknik direktör Yücel İldiz ile devam etmeme kararı aldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, geçen sezon PTT 1. Lig'in devre  arasında takımın başına geçen Yücel İldiz ile biten sözleşmenin karşılıklı  görüşülerek yenilenmediği belirtildi.

İldiz'in veda mesajının da yer aldığı açıklamada, transfer  çalışmalarının devam ettiği vurgulandı.
 
Kulüp aracılığıyla veda mesajı gönderen İldiz, Kardemir Karabükspor  ile 2 defa şampiyonluk sevinci yaşadığını ifade etti.
 
Daha önce 2009-2010 ve 2010-2011 ile 2011-2012 sezonlarında çalıştığı  Karabük ile mutluluklar yaşadıklarına işaret eden İldiz, şunları kaydetti:
 
"4 yıl aradan sonra yeniden PTT 1. Lig'e düşen ve daha önce görev  yaptığım Ferudun  Tankut’un teklif üzerine hiç tereddüt etmeden Karabük’e yeniden  geldim.  Bu sezon ligde hem içeride hem de dışarıda yaşadığımız saha içi ve saha  dışı olumsuzluklara rağmen son maçın son dakikasında tekrar şampiyonluğu  yakalayarak takımı layık olduğu yere yükseltmenin mutluluğunu ve gururunu bir  kez daha yaşadık ve yaşattık. Bu son 5 aylık süreç içerisin de şahsıma ve ekibime  desteklerini esirgemeyen başta kulüp çalışanlarımız ve mavi ateş taraftarlar  grubu olmak üzere maçlarda bizleri destekleyen herkese ve tüm Karabüklülere  teşekkür ederim.  Yeniden layık olduğu Süper Lig’de mücadele edecek olan ve her  zaman orada kalıcı olmasını arzu ettiğim Kardemir Karabükspor’a yeni sezonda  başarılar dilerim."
 
İldiz, geçen sezon Karabük ekibiyle çıktığı 17 karşılaşmada 9  galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet almıştı.