Suarez'den itiraf ! ''Yaşadığımız yerde...''

Suarez'den itiraf ! ''Yaşadığımız yerde...''

Anderlecht’in golcüsü Matias Suarez, endişeli olduğunu belirtti.

Anderlecht’in golcüsü Matias Suarez, “Brüksel’de yaşadığımız yerde birçok cihatçı bulunuyor” diyerek Euro 2016 öncesi endişeleri arttırdı.

Brüksel saldırıları sonrası Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası’nın güvenliği yeniden gündeme geldi. Türkiye’nin de katılacağı organizasyon öncesi Belçika’nın önemli takımı Anderlecht’te oynayan Arjantinli golcü Matias Suarez ise tartışmaları ateşleyecek ifadeler kullandı.

BUNU HERKES BİLİYORDU

Suarez, önceki gün gerçekleşen metro ve havalimanı saldırıları sırasında çok korktuğunu, ailesi için endişelendiğini belirterek, “Brüksel’de yaşadığımız yerde birçok cihatçı ve bu korkunç olaylarla bağlantısı olan insanlar bulunuyor. Maalesef herkes bunların yaşanabileceğini biliyordu” diye konuştu.

ÜLKEDEN AYRILACAK

Son olaylar sonrası sekiz yıldır yaşadığı Belçika’dan ayrılmayı düşündüğünü belirten forvet oyuncusu, “Bu ülkeyi ve insanlarını seviyorum ancak eşim ve menajerimle sezon sonu ayrılma konusunu konuştum. Ailemin güvenliği için haziran ayında Belçika’dan ayrılma kararı aldım” açıklamasını yaptı.