Suudi Arabistan'da Giuliano şov !

Suudi Arabistan'da Giuliano şov !
Güncelleme:

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Giuliano, çıktığı 6 maçta 3 gol 1 asistlik performans göstererek parmak ısırttı.

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Brezilyalı futbolcu Giuliano, gösterdiği performansla göz dolduruyor. Fenerbahçe'ye 2017-2018 sezonunda Rus ekibi Zenit'ten transfer olan Brezilyalı 10 numara, sarı-lacivertli forma altında bir Alex etkisi göstermese de oynadığı futbolla taraftarı memnun etmişti.

6 MAÇTA 3 GOL 1 ASİST YAPTI

Yeni sezonun ikinci haftasından sonra Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Giuliano, buradaki performansıyla da tam not aldı. Brezilyalı futbolcu, Al Nassr formasıyla çıktığı 6 lig maçında 3 gol ve 1 asist yaparken, 21 pasla da ligin en çok şut pası veren futbolcusu oldu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten 28 yaşındaki futbolcuyu sarı-lacivertliler adeta mumla arıyor.

Bu sezon geride kalan 9 haftada sadece 6 gol atabilen Fenerbahçe'nin 1 golünü Suudi Arabistan'a transfer olmadan önce Giuliano kaydetmişti.

İHA