Temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu !

Temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu !
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş'ın turu geçmeleri halinde karşılaşacakları muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. 
UEFA Avrupa Ligi 3'üncü eleme turunda İngiliz temsilcisi Burnley ile eşleşen Medipol Başakşehir ve Avusturya'nın LASK Linz takımıyla karşılaşacak Beşiktaş'ın tur atlamaları durumunda Play-Off turundaki rakipleri belli oldu. 

Beşiktaş, LASK Linz'i elemesi durumda Nordsjaelland (Danimarka) - Partizan (Sırbistan) eşleşmesinin galibiyle, Başakşehir ise Burnley engellini aşması halinde Olympiakos (Yunanistan) - Luzern (İsviçre) eşleşmesinin tur atlayan ekibiyle mücadele edecek. 

Avrupa Ligi Play-Off turu ilk karşılaşmaları 23, rövanşları ise 30 Ağustos'ta oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde ise Fenerbahçe Benfica'yı elemesi halinde Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Rusya ile Ukrayna takımlarının birbirleriyle eşleşememesi nedeniyle PAOK – Spartak Moskova maçının galibiyle karşılaşacak.

Eşleşmelerin tamamlanması halinde play-off turunun ilk maçları 21-22 Ağustos tarihlerinde, rövanş mücadeleleri ise 28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe’nin bu turda Benfica’ya elenmesi halinde ise UEFA Avrupa Ligi gruplarına direkt katılımı gerçekleşecek.