''12-13 futbolcuyla yollarımızı ayırdık''

''12-13 futbolcuyla yollarımızı ayırdık''

Fuat Çapa, geçen sezon takımda forma giyen 12-13 futbolcuyla yollarını ayıracaklarını açıkladı.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir kadro oluşturmak için  vakit kaybetmeden çalışmalara başladıklarını belirtti.

İlk etapta takım kadrosunu kurmak istediklerini anlatan Çapa, "Geçen  sezon oynayan 12-13 arkadaşımızla yollarımızı ayıracağız. Bu nedenle yeni bir  takım oluşturulacak. Bunun çalışmalarına başladık. Büyük ihtimale 9-10 Temmuz  gibi kampa gireceğiz. İlk etapta Bolu'da buluşacağız." dedi.
 
Çapa, transfer çalışmaları kapsamında kendilerine tanınan 5 yabancı  futbolcu hakkını kullanmak istediklerini dile getirerek, çalışmalarının bu yönde  olduğunu ifade etti.
 
Kamp çalışmasını ve yeni sezon hazırlıklarını takıma yeni katılacak  oyunculara göre planlayacaklarını da kaydeden Çapa, "Gelecek olan sporculara göre  bir oyun stili düşünüyoruz. Kendi kafamızda bir şeyler planlıyoruz ama  imkanlarımız buna izin vermeyebilir. Kulübümüzün yeni bir yönetimi var ve bir  kaynak oluşturmaya çalışıyorlar." diye konuştu.
 
Yönetim kurulu ile yaptıkları toplantıda transfer konusunda uzun bir  görüşme gerçekleştirdiklerini anlatan Çapa, şu ifadeleri kullandı:
 
"Yönetimle birlikte oyuncu profili ve kriterlerini belirledik.  Transferleri o kriterlere göre yapacağız. Kriterlerimizi ortaya koyduk, yönetim  de bunu kabul etti. Çalışmalarımız bu yönde olacaktır. Bu ligde ilk defa  çalışacağım. Hangi ligde olursanız olun, kurallarına ve şartlarına göre çalışmak  zorundasınız. İç transfer konusunda detaya girmek istemiyorum. Yönetim kurulunda  bazı şeyler konuşuldu ve bazı isimler hakkında kararlar alındı. Bununla ilgili  bir şeyler söylemem doğru değil. Bu konudaki açıklamayı yetkililer yapacaktır."