''Her takımı yenecek güçteyiz''

''Her takımı yenecek güçteyiz''

Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Gazianteple oynayacakları maça dair açıklamalarda bulundu.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta 1461 Trabzon karşısında önemli  bir 3 puan aldıklarını, galibiyetlere devam etmek istediklerini söyledi. Bu hafta  karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un deneyimli ve iyi  oyuncularda kurulu bir ekip olduğunu belirten Eroğlu, şöyle konuştu:
 
"İkinci yarıya iyi başladılar. Biz de oyun, mücadele ve tempo  anlamında ikinci devreye iyi başladık. Mağlup olduğumuz müsabakada bile iyi bir  oyun ortaya koymuştuk. Cuma günü de kendimiz gibi oynayıp kazanmak istiyoruz. Bu  hafta sahadan 3 puanla ayrılıp, yukarıya doğru yükselişimizi sürdürmek istiyoruz.  Önümüzdeki 4-5 hafta üst sıradaki ekiplerle oynayacağız. Zor maçlar bizi  bekliyor, müsabakalara tek tek bakıyoruz. Ligde herkes birbirini yenebiliyor. Bu  süreçte önemli olan istikrarı yakalamak. Her takımı yenecek güçteyiz, yeter ki  gücümüzü sahaya yansıtalım."
 
Eroğlu, cezalı Timur Temeltaş'ın bu hafta forma giyemeyeceğini,  antrenman eksiği bulunan Erdoğan Yeşilyurt ve Ahmet Arı'nın da bu açıklarını  kapatmaya başladıklarını sözlerine ekledi.