''Kötü gidişe dur demeliyiz''

''Kötü gidişe dur demeliyiz''

Bayram Bektaş, "Boluspor maçında kesinlikle son iki haftanın kötü gidişatına bir 'dur' dememiz, kesinlikle galibiyetle dönmemiz lazım" dedi.

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Boluspor maçında kesinlikle son iki haftanın kötü gidişatına bir 'dur' dememiz, kesinlikle galibiyetle dönmemiz lazım" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'un teknik  direktörü Bayram Bektaş, "Boluspor maçında kesinlikle son iki haftanın kötü  gidişatına bir 'dur' dememiz, kesinlikle galibiyetle dönmemiz lazım" dedi.
 
Bordo-beyazlı ekibinin teknik direktörü Bektaş, kulüp tesislerinde  düzenlediği basın toplantısında, Boluspor maçı hazırlıklarına devam ettiklerini  söyledi. Bir eksikliklerinin olmadığını anlatan Bektaş, geçen hafta oynadıkları  Samsunspor maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsünü atlattıklarını ve moral olarak  toparlandıklarını belirtti.
 
Samsunspor maçını nasıl kaybettiklerini çok düşündüklerini ifade eden  Bektaş, şöyle konuştu:  "Bazı konularda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bazı bölgelerde çok  basit hatalar yaparak üzüldük. Bazen olabiliyor, ama yapmamamız lazım. Bunun  üzerinde biraz daha çalışıyoruz, daha dikkatli olmamız lazım. Çünkü maçın  geneline baktığımız zaman gerçekten rakibin bizi yenmek için ortaya bir şey  koyduğunu göremedik. İstek ve arzulu ama bunu karşılık da biraz acemice hareket  ettiğimizi düşünüyorum. Çok acele ederek bir telaşa kapıldık. Kalemizde de iki  gol gördük, çok basit goller."
 
Boluspor maçında Vartaş Elazığspor'a yakışan bir oyunla galip gelmek  istediklerini kaydeden Bektaş, konuşmasını şöyle tamamladı: "Boluspor maçında kesinlikle son iki haftanın kötü gidişatına bir  'dur' dememiz, kesinlikle galibiyetle dönmemiz lazım. Bunun için de hazırız.  Çünkü ilerleyen haftalarda zor maçlarımız var. Ancak, içeride de iki hafta üst  üste maçımız olduğunu varsayarak ilk yarıyı güzel bir yerde bitirmeyi  hedefliyoruz. Bu hususta bu maç bizim için çok önemli. İnşallah güzel bir oyunla,  Vartaş Elazığspor'a yakışan bir futbolla galip geliriz."
 
Toplantının ardından Vartaş Elazığspor, kulüp tesislerinde, Bektaş  yönetiminde Boluspor maçı hazırlıklarına devam etti.