''Maçın önemini söylememe gerek yok''

''Maçın önemini söylememe gerek yok''

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, hafta sonu oynanacak Elazığspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Kahya, Karabük deplasmanında bir deplasman takımının oynaması gerektiği gibi oynadıklarını ve galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu söyledi.
 
"MAÇIN ÖNEMİNİ SÖYLEMEME GEREK YOK"

 
Yıllardır formasını giydiği Yeni Malatyaspor’da daha önce Elazığspor maçlarının havasını teneffüs etme şansını elde ettiğini kaydeden Ramazan, “Elazığ maçlarının havasını anlatmama sanırım gerek yok. Taraftarımız bu maçta bizi yalnız bırakmasın. Uzun zamandır Elazığspor ile karşılaşmıyorduk. Dolayısıyla bu maç büyük önem taşıyor. Elazığ maçının Yeni Malatyaspor camiası açısından önemini takım arkadaşlarımla paylaşıyorum. Özellikle yabancı arkadaşlarımızla sürekli maç üzerine konuşuyoruz. Bu maçın önemini, değerini sürekli kendilerine anlatıyorum. Çünkü gerçekten Malatya halkı için çok önemli bir maç. Sonuçta derbi maçı. Şampiyon olduğumuz zaman da ben söylemiştim. Elazığ ile tekrar karşılaşacağımız için çok sevinçliyim demiştim. Derbi maçların havası çok farklı olur. Futbolcular bu maçları çok sever. Taraftar da böyle maçları çok sever. İnşallah çok güzel geçer müsabaka. Saha ve seyirci avantajımızı kullanmamız lazım. İnşallah galip gelmek istiyoruz" şeklinde konuştu.