''Umarım bu kabus sona erer''

''Umarım bu kabus sona erer''

Yücel İldiz, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, “Bu kötü günlerin bir an önce bitmesini temenni ediyoruz” dedi.

PTT 1. Lig’de hafta sonu Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürerken, teknik direktör Yücel İldiz, şuan ki tablonun kendilerini çok üzdüğünü söyledi.
 
Türkiye’nin her güne bir kabusla uyandığını kaydeden İldiz, “Bir an önce ülkenin üzerindeki bu kabusun kalkmasını istiyoruz. Bunun bir rüya olduğunu görmek istiyoruz. Umarız sabah kalkarız bu işler biter. Çünkü bizim ülkemiz böyle şeylere layık değil. Güzel bir ülkemiz var. Umarım bu kabus sona erer. Söyleyecek de çok fazla bir şey yok” açıklamasını yaptı.
 
Bu hafta ligde oynayacakları Karabükspor müsabakasıyla ilgili de konuşan Yücel İldiz, giderek yüksel form trendini devam ettirmek istediklerini ifade etti.
 
 “AZUBUİKE VE AYDIN KARABÜK MAÇINDA OYNAYAMAYACAK”
 
Deneyimli çalıştırıcı, “Milli takım arasını iyi geçirdik. Tabi ki trendi yükselen takımlar için aralar çok iyi olmaz. Biz bu arayı iyi değerlendirdik. Eksiklerimizi görmeye çalıştık. Bildiğiniz gibi Azubuike milli takıma gitti. Büyük ihtimalle Karabük maçında olmayacak. Aydın talihsiz bir sakatlık geçirdi biliyorsunuz. Bu nedenle o da oynayamayacak. Onun dışında son dakikada aldığımız oyuncular var. Musa Sinan eksiklerini gideriyor. Son gün aldığımız Yakup’un da son durumuna bakacağız. Ama şunu söyleyeyim Karabük tabi ki zor bir deplasman. Geçen yıl talihsiz bir şekilde düştüler ve kadrolarını yenilediler. Çok iddialı bir ekipler. Tekrar çıkmak istiyorlar. Benim de orada çok güzel günlerim geçti. Orada başkanından menajerine herkesle çok güzel günler yaşadık. Onları tekrar göreceğim için, orada olacağım için mutluyum. Ancak futbol sahada oynanır. Maçta da güzel bir mücadele olmasını diliyorum. Biz de Malatyaspor olarak elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 
 Yeni Malatyaspor’un golcü oyuncusu İskender Alın ise, kampa geç katıldığını ve takımın yeni oluştuğu için zamanla birbirlerini daha iyi tanıyacaklarını söyledi. 
 
Alın, Türkiye'de yaşanan terör olayları ve takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
  "PERFORMANSIMIZ GİDEREK YÜKSELİYOR"
 
Sözlerine yaşanan terör olaylarını kınayarak başlayan İskender, “Umarım bu olaylar bir an önce son bulur” dedi. Lige verilen arananın kendilerine iyi geldiğini söyleyen golcü oyuncu, “Verilen arayı iyi değerlendirdik. Performansımız giderek yükseliyor. Birkaç hafta sonra daha iyi şeyler yapacağız. Takım yeni oluştuğu için biraz zamana ihtiyacı var. Zamanla herkes bir birini daha iyi tanıyacaktır. Bu haftaki Karabük maçı çok zor bir maç. Bildiğiniz gibi Karabük Süper Lig’den düştü. Çok güçlü bir kadroları var. Zor maç olacak. Ama sahada o gün kim iyi ise, kim çok isterse o kazanır. İnşallah Puan ya da puanlarla döneceğiz” şeklinde konuştu.
 
  "İSTEDİĞİM TOPLARI ALAMIYORUM"

 
Yeni Malatyaspor'lu İskender Alın, kendi performansıyla ilgili de konuşarak, henüz istenilen seviyeye gelememesinin nedenini kampa geç katılmak olduğunu söyledi. 1461 Trabzon maçında kaçırdığı penaltıyı her futbolcunun kaçırabileceğini kaydeden İskender, “Kimse penaltı kaçırmak istemez. Ama o an kaçabiliyor. Dünyanın en iyi futbolcuları da penaltı kaçırıyor. Dediğim gibi kampa geç katıldım, bu bir etken. Takım olarak henüz tam olarak bir birimizi tanımıyoruz. Bu da bir etken. İstediğim topları alamıyorum. Bu da birbirimiz tanımadığımızdan dolayı oluyor. Zamanla bu sorunu aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.