'Yenilmez takım' taraftar desteği bekliyor

'Yenilmez takım' taraftar desteği bekliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, taraftar desteğiyle galibiyet sayısını artırmak istiyor.

Kulüp başkanı Toprak, "Taraftar desteğini tam olarak göremediğimiz için motive olmakta sıkıntı çekiyoruz ve istediğimiz performansı göstermekte sıkıntı yaşıyoruz" dedi.

PTT 1. Lig'te 10 maçtır yoluna namağlup devam eden  Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, taraftar desteğiyle galibiyet sayısını  artırmak istiyor.
 
Mavi-beyazlı kulübün başkanı Osman Toprak, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, ligde geride kalan haftalarda alınan sonuçların takımın geleceği  açısından umut verici olduğunu söyledi.
 
Alınan güzel sonuçların devamını galibiyetlerle getirmek istediklerini  dile getiren Toprak, "10 haftalık dönemde namağlup ilerliyoruz ve bu sayede  Türkiye'de önemli bir yere sahibiz. İnşallah böyle devam ederiz" dedi. Toprak, kendi sahalarında galibiyet elde etmekte zorlandıklarını,  toplanan puanların büyük bölümünü de deplasmanda elde ettiklerini vurguladı.
 
Daha fazla seyirci çekmeyi amaçladıklarını dile getiren Toprak,  "Taraftar desteğini tam olarak göremediğimiz için motive olmakta sıkıntı  çekiyoruz ve istediğimiz performansı göstermekte sıkıntı yaşıyoruz. Ümit ediyorum  ki güzel sonuçlar almaya devam ettikçe taraftarlar da yanımızdaki yerlerini  alacaktır. Bu noktada yönetim kurulu olarak önemli çalışmalar yapıyoruz."
 
Bu hafta Alanyaspor ile karşılaşacaklarını belirten Toprak, taraftar  desteğiyle bu maçı kazanıp yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerini sözlerine  ekledi.

"Moral kaynağı"
 
Teknik direktör Hakan Kutlu ise elde ettikleri serinin, takımın moral  ve motivasyonunu artırmaya katkı sağladığını vurguladı. Yenilmemelerine rağmen özellikle iç sahada galip gelme konusunda  sıkıntı yaşadıklarını aktaran Kutlu, "Galibiyet sayımızı artırmamız lazım. Bunun  için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortaya çıkan istatistikler çok güzel ama bunun  bizi rehavete itmesine izin vermeyeceğiz. İnşallah yolumuza böyle devam edeceğiz"  ifadelerini kullandı.