Adana Demir’de transfer bitmedi

Adana Demir’de transfer bitmedi

PTT 1. Lig'de yer alan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, yapılacak takviyelerle takımı güçlendirmeyi planladıklarını söyledi.

Sözlü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kampa giren Adana Demirspor’un akşam yaptığı antrenmana katılarak teknik heyet ve oyuncularla sohbet etti. Takımdaki motivasyon ve çalışma hırsından son derece memnun olduğunu söyleyen Sözlü, takımdaki eksik görülen yerlere gerekli takviyeleri en kısa sürede yapacaklarını belirtti.

Sözlü, “Hocamızla yapılması gereken takviyeler konusunda sürekli konuşuyoruz. Belirli bölgelere bazı oyuncular var düşündüğümüz. Takımımızı son takviyelerle güçlendirmeyi planlıyoruz” dedi.

“Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz”

Ligde karşılaşacakları Samsunspor maçının önemine de değinen Başkan Sözlü, “İlk maç bizim için çok önemli. Deplasmanda oynayacağımız zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp Adana’ya mutlu dönmek ve taraftarımıza ilk maçımızda 3 puan hediye etmeyi çok istiyoruz. Hocamız ve oyuncularımıza güveniyoruz. Antrenmanlar çok zevkli ve iyi bir ortamda devam ediyor. İyi bir başlangıç yapıp bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

Onur ve Mustafa’nın doğum günü kutlandı

Mavi-lacivertli takımda geleneksel hale gelen doğum günü kutlamaları devam ediyor. Bolu kampında Onur Akbay 30’ncu, Mustafa Durak’ın ise 28’nci yaş günü Başkan Sedat Sözlü, Teknik Direktör Erkan Sözeri ve futbolcuların katılımıyla kutlandı. Doğum günlerini unutmayan herkese teşekkür eden Onur ve Mustafa, birlik ve beraberliğin takıma olumlu yansıyacağını söyledi.