Altınordu'da işler yolunda

Altınordu'da işler yolunda

Altınordu yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor...

Sezon hazırlıklarını Hollanda Arnhem'de sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, istediklerinin yavaş yavaş sahaya yansımaya başladığını bildirdi.

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hollanda'da sürdürdükleri  çalışmalar kapsamında ilk hazırlık karşılaşmasında Cambuur ile golsüz berabere  kaldıktan sonra dün de Den Bosch maçının 1-1 sona erdiğini hatırlattı.
 
Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten  Eroğlu'nun, karşılaşmayla ilgili değerlendirmesi şöyle:
 
"Maç 1-1 bitti belki ama daha farklı bitebilirdi. İstediklerimiz yavaş  yavaş sahaya yansımaya başladı. Özellikle takım savunması, hücum ve savunma  geçişlerimiz iyi olmaya başladı. Karşımızda da sistemli, dinamik bir takım vardı.  Son yarım saat  oyun üstünlüğü bizdeydi. Kaçırdığımız gollerle skoru  artırabilirdik ama olmadı. Maçın geneline baktığımızda sakat oyuncularımıza ve  sahanın suni çim olmasına rağmen tüm oyuncularım oyun ve mücadele anlamında iyi  performans gösterdiler."
 
Eroğlu, yoğun antrenman programına rağmen maç performansından memnun  olduğunu vurgulayarak, "Tabii ki gol vuruşlarındaki becerimizin daha da artması  lazım. Bunu da çalışarak çözeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı.