Altınordu'nun ayak sesleri

Altınordu'nun ayak sesleri

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu, "Çok iyi çalışıyoruz, bu tempoyla lige başlarsak çok başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.


Sezon hazırlıklarına Bolu'da devam eden PTT 1. Lig  ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Çok iyi çalışıyoruz,  bu tempoyla lige başlarsak çok başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.
 
Eroğlu, yaptığı açıklamada, çalışmaların çok verimli devam ettiğini,  uyum sürecinde olan yeni oyuncuların da en kısa sürede bunu atlatacaklarını  kaydetti.
 
Yoğun tempoyu bırakmadan Bolu kampını tamamlamak istediklerini  belirten Eroğlu, şöyle konuştu: "Lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Her geçen gün üzerine  koyarak, hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme imkanımız olacak ve bunları  düzeltmeye çalışacağız, Birbirimizi çok iyi tanıyoruz, her antrenman çok zevkli,  motivasyonu yüksek şekilde geçiyor. Hazırlık maçı var diye antrenman tempomuz  düşmeyecek. Bolu'dan sonra bir değerlendirme yapacağız. Hollanda kampımız daha  çok taktiksel amaçlı olacak. Orada da 3 hazırlık karşılaşması oynayacağız. Çok  iyi çalışıyoruz, bu tempoyla lige başlarsak çok başarılı olacağımıza inanıyoruz.  Lig bitti ama bitmeden devam ediyor gibiyiz, futbolcularımız çok moralli."
 
Bolu'da bugün Elazığspor ile karşılaşacak Altınordu, daha sonra İran  temsilcisi Sepahan'la mücadele edecek.