Altınordu’da Alim’e kötü haber

Altınordu’da Alim’e kötü haber

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da Alim Harlak'ın kadrodan elenmesi şaşkınlık yarattı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da geçen sezon Samsunspor deplasmanında attığı son dakika golüyle takımına 3 puan kazandırarak tüm dikkatleri üzerine çeken genç kanat oyuncusu Alim Harlak’ın kadrodan elenmesi şaşkınlık yarattı.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, kiralık verilecek oyuncular listesine altyapıdaki futbolcularla birlikte 1’inci Lig’de 7 kez forma şansı bulan Alim’i de ekledi. Geride bıraktığımız sezon U21 Ligi’nde 10 gol atarak yeni sezon öncesi A takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi hedefleyen 20 yaşındaki futbolcu hayal kırıklığı yaşadı.

Geçen sezon Bursa Nilüfer Belediyespor’a kiralanan Taner Kahriman ve Dardanelspor’da kiralık forma giyen Caner Ferizcan’ın yanı sıra altyapıdan Süleyman Güneş, Mert Pala ve Gökhan Tunahan da kiralanacak isimler arasında yer aldı. Yine çeşitli kulüplerde kiralık oynayan Ozan Sol, Cihan Topaloğlu, Berkant İstanbul ve Ali Berkin Şenol’un ise uygun bir bonservis bedeli karşılığında satılmalarına karar verildi. Dış transferde kaleci Murat, stoper Ozan, orta saha oyuncuları Sertaç, İrfan ve Umut’la anlaşan kırmızı-lacivertliler, sağ bek, orta saha ve santrfor arıyor.