Causic Balıkesirspor’a gidiyor

Causic Balıkesirspor’a gidiyor

Balıkesirspor, Eskişehirspor'dan ayrılan Goran Causic ile prensipte anlaşmaya vardı.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor’da yabancı oyuncu arayışı sürerken yönetimin Eskişehirspor’la yollarını ayıran Goran Causic’le prensip anlaşmasına vardığı bildirdi. 24 yaşındaki orta saha oyuncu Causic’in sözleşmesini imzalamak için önümüzdeki günlerde Balıkesir’e geleceği öğrenildi.

Balıkesirspor’un Akaminko’dan sonra Causic’le de ilgilenmesi, yerel medyada, “Bal-Kes eski Es-Es’lerin peşinde” başlığıyla duyuruldu. 2013’te Eskişehirspor’a gelen Causic, bir dönem Manisaspor’da da kiralık olarak forma giydi. PTT 1’inci Ligi’nde 17, Süper Lig’de 63, Türkiye Kupası’nda 18 maça çıkan Sırp futbolcu 8 gol attı.

KALECİ VUKOVİC EVLENDİ

Öte yandan Balıkesirspor’un Hırvat file bekçisi Andrija Vukovic, uzun süredir birlikte olduğu hayat arkadaşı Gordana ile beraberliğini resmiyete döktü. Kızları Martha’nın doğumundan sonra evlilik kararı alan çift, hafta sonunda ülkelerinde nikah masasına oturdu.

Başkan Feyyaz Çiftçi ve Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay da Vukovic çiftini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Yeni evlileri Türk geleneklerine göre kutlayan Başkan Çiftçi, Andrija Vukovic’e altın taktı. Başarılı performansı sonrası taraftarların “Başbakan” lakabını taktığı, yönetimin de sözleşmesini 3 yıl uzattığı Vukovic düğününde kendisini yalnız bırakmayan Başkan Feyyaz Çiftçi ve Harun Atabay’a teşekkür etti.