Denizlispor'da Oğuz Çetin sürprizi

Denizlispor'da Oğuz Çetin sürprizi

PTT 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da Mehmet Altıparmak'la yolların ayrılmasından sonra teknik adam arayışının sürdüğü bildirildi. Adaylar arasında Oğuz Çetin de bulunuyor...

PTT 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da Mehmet Altıparmak'la yolların ayrılmasından sonra teknik adam arayışının sürdüğü bildirildi.

Hafta sonunda prensip anlaşmasına varılan Arif Erdem'in son anda imzadan vazgeçmesi üzerine alternatif isimlere yönelen yönetim, Tayfur Havutçu, Uğur Tütüneker, Oğuz Çetin ve Nurullah Sağlam'la temasa geçti. Asbaşkanlar Taner Atilla ve Fatih Karahan'ın söz konusu isimlerle görüştuğü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kulübün sorunlarını çözmekle görevlendirdiği Abdülkadir Uslu ve Derya Baltalı'ya değerlendirmeleri hakkında bilgi vereceği öğrenildi.

Öte yandan pazar günü sahasında Adana Demirspor'la karşılaşacak yeşil siyahlı ekip, hazırlıklarını Altyapı Koordinatörü Ali Yalçın nezaretinde sürdürüyor. Ali Yalçın, takımının performansından memnun olduğunu, Adana Demirspor karşısına galip gelmek için çıkacaklarını söyledi.

DHA