Denizlispor'un gözü Süper Lig'de

Denizlispor'un gözü Süper Lig'de

Mehmet Altıparmak, artık birlik beraberlik zamanı olduğunu belirtti.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, artık birlik beraberlik zamanı olduğunu belirterek, “Denizlispor Süper Lig'e layık bir takım. Bunu başarabilmemiz için birlik içinde olmamız gerek” dedi.

Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Önceki gün toplanan ve çalışmalara başlayan yeşil-siyahlı ekip günü çift antrenmanla geçiriyor. Antrenmanlarda özellikle genç oyuncularla yakından ilgilenen teknik direktör Mehmet Altıparmak, genç oyunculara futbolda hatanın her zaman olabileceğini, önemli olanın oyuncuların kendilerine güvenmesi gerektiğini söyledi. Isınma çalışmasıyla başlaya antrenmanda daha sonra mini kalelerden oluşan çift kale maç yaptıran Altıparmak, sık sık oyunu durdurarak yapılan hataları gösterdi. Altıparmak, genç oyunculardan takıma katkı sağlayacaklarını düşündüğü isimlerden bazılarının sezon öncesi kamplara götürüleceğini söyledi.
 
DENİZLİSPOR’UN YERİ SÜPER LİG
Yeni futbol sezonunun hayırlı olması dileğinde bulunan Altıparmak, “Allah futbolculara sakatlık vermesin. Denizlispor’un layık olduğu bir yer var. Geçen sezon ligde kalabilmek için mücadele ettik. Çok şükür bunu başardık. Artık hedefimizin daha büyük olması gerekiyor. Çünkü Denizlispor’un hak ettiği yerler var o da Süper Lig. Bu sezon amacımız takımı Süper lige çıkarabilmek. Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Yapacağımız transferlerle, geçen seneki çekirdek kadroyu da koruyarak bunu ligde herkesin ne kadar şampiyonluk iddiası varsa, bizim de o kadar hedef iddiamız olacak. Ancak bu söylemekle olmuyor. Önce yapacağımız transferlerle, sonra sahada çalışarak bunu yapacağız. Alt yapıda çok yetenekli oyuncularımız var. Onlardan da yararlanacağız” dedi.
 
"ZORU BAŞARMAK İSTİYORUZ"

Denizli’nin başka takımı olmadığını belirten Mehmet Altıparmak, şunları kaydetti:
“Denizli’nin markası Denizlispor’dur. Artık sadece bunun etrafında birleşelim. O, bu kavgasını bırakalım. O, bu kavgası takıma zarar veriyor. Denizlispor’un yeri burası değil. Denizlispor bunları hiç hak etmiyor. Denizlispor’un hedefi her zaman üst taraflardır. Bunu başarmak için çok çalışacağız. Herkesi Denizlispor’un etrafında toplanmaya çağırıyorum. Bu çok kolay bir şey değil biliyorum. Zor olacak ama zor olan bazı şeyler daha iyi oluyor. İnşallah bu zorlukları tüm Denizli halkı ile birlikte aşacağız. Birlik beraberlik içinde kenetlenerek Denizli’ye layık bir takım oluşturacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle hedefimize ulaşacağız.”