''Dönüşümüz süper olacak''

''Dönüşümüz süper olacak''

Orduspor başkanı, önümüzdeki sezon yeniden Süper Lig'e yükseleceklerine dair inancının tam olduğunu söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, mor-beyazlı ekibin yenilenen resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, kulüp olarak koydukları hedeflere özgüven ve inançla ilerlediklerini belirtti.

Nedim Türkmen, şu ifadelere yer verdi:

"Orduspor Kulübü olarak yeni sezonda elimizdeki imkanlar ölçüsünde kulübümüzü sosyal medyada daha etkin duruma getirmeye çalışıyoruz. Taraftarlarımız için web sitemizin yanı sıra Facebook, Twitter, instagram, foursquare ve Youtube gibi alanların hepsinde faaliyet göstererek kurumsal bir internet platformu oluşturduk. Bizi takip eden taraftarlarımızın sayısı hızla artıyor. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyorum. İlerleyen günlerde var olan eksiklerimizi de tamamlayınca, Türkiye'de örnek gösterilecek bir iletişim ağımız olacak. Orduspor Kulübü Resmi İnternet Platformu'nun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum."

"DÖNÜŞÜMÜZ SÜPER OLACAK"

Orduspor'un Süper Lig'e dönüşünün süper olacağına da değinen Türkmen, şunları kaydetti:

"Sezon başında ağır eleştiriler alan futbol takımımız bugün PTT 1. Lig'de lider durumda. Şimdi bu takımla gurur duymanın ve desteklemenin zamanı. Başarımız sadece futbol alanında değil. Bildiğiniz gibi iki yıl önce kurduğumuz kadın basketbol takımı, bu sezon dünyanın en değerli liglerinden biri olan TKBL'de mücadele ediyor. Takımımız uyum sorununu atlattığında, yapacağımız takviyelerle ligde hedeflediği kalıcı konumunu sağlamlaştıracak. Yönetim Kurulumuz birçok yeni projeyi sonuçlandırmak için çalışıyor. Zamanı gelince bunları sizinle gururla paylaşacağız. Ordu ve Orduspor için gün, birlik beraberlik günü. Kazandığımız tecrübeyle çıkardığımız derslerle bu yıl koyduğumuz hedefe sessiz ama sonsuz bir özgüven ve inançla ilerliyoruz. Bize inanın ve destekleyin. Çünkü dönüşümüz süper olacak."