Ersin Düzen yönetici oldu !

Ersin Düzen yönetici oldu !

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un yeni başkanı Süleyman Urkay olurken ünlü spiker Ersin Düzen, yönetim kurulu listesinde yer aldı.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un olağanüstü genel kurulunda Süleyman Urkay, başkanlığa seçildi.

EGS Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki kongrede divan başkanlığı görevini Bülent Topuz yaptı. Genel kurula, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizlispor kulüp üyeleri katıldı.

Önceki dönemlerde Denizlispor'da başkanlık görevinde bulunan Süleyman Urkay, tek aday olarak girdiği seçimde 52 üyenin oyunu alarak, kulübün yeni başkanı oldu.

"BAŞARAMAZSAM 1 DAKİKA BİLE DURMAM"

Urkay, yaptığı açıklamada, ekibine güvendiğini belirterek, "Denizlispor'un ekonomik sorunlarının olduğunu biliyoruz. Bu zorlukları bilerek göreve talip oldum, bu sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz. Eğer bunu başaramazsam bir dakika bile bu görevde durmam. Denizlispor kentin en önemli değeridir. Denizlispor hepimizin ortak bir paydasıdır." dedi.

YÖNETİM KURULU

Süleyman Urkay başkanlığındaki yönetim kurulunda Hulusi Işık, Halil Uzun, Mehmet Çelikkol, Erol Kaya, Muhammet Kaya, Erol Çalık, Taner Atilla, Hasan Özcan, Yusuf Keysan, Veli Çıtışlı, Ali Fırat, Ahmet Selvi, Salih Gürel, Mehmet Kavak, Sezgin İnce, Ersin Düzen, Mehmet Uz, Hüseyin Yılmaz, Ufuk Eren, Selim Erdoğan, Mehmet Erçelik ve Necip İrdem yer aldı.

NELER YAŞANMIŞTI?

CHP Milletvekili Atilla Sertel, TRT'nin Stadyum programı için Ersin Düzen'e ayda 278 bin TL ödediğini iddia etmiş, Düzen ise "İddiaların hepsine cevap vereceğim, İstanbul'a dönüşümü bekleyin" demişti.

LİSTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI

Öte yandan ünlü sunucunun ismini yönetim kurulunda görenler kısa süreli şaşkınlık yaşadı.