Eskişehirspor'un yeni başkanı belli oldu

Eskişehirspor'un yeni başkanı belli oldu
Güncelleme:

Türk futbol tarihinin efsane kulüplerinden Eskişehirspor, içinde bulunduğu zor günlerden yeni başkanı Sinan Özeçoğlu ile çıkmaya çalışacak.

Eskişehirlilerin uzun süredir sorduğu "Eskişehirspor'un yeni başkanı kim olacak?" sorusu nihayet cevap buldu. Halil Ünal'ın olağanüstü kurul kararı almasıyla yeni başkanını arayan Eskişehirspor'da bugün çok önemli adımlar atıldı.

Anadolugazetesi.com'un haberine göre; Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehirspor'un kurtuluşu için düğmeye bastı ve gün içinde noktayı koydu. Efsane kulübün 13 Temmuz'da yapılacak olan genel kurulu öncesi eski başkanları ve başkanlık için adı geçen isimlerle bir araya gelen Bakan Avcı'nın çabaları sonuç verdi.

İlk olarak kulübün yönetimi bırakan başkanı Halil Ünal ile 45 dakika görüşen Bakan Avcı, ardından Nesine.com Eskişehir Basket takımı Başkanı Sinan Özeçoğlu'nu da kabul etti. Bu önemli görüşmeden olumlu sonuç çıktığı ve Eskişehirspor Kulübü'nün yeni başkanının Sinan Özeçoğlu olduğu kapalı kapılar ardından duyuldu.

Camiayı sevince boğan bu haberin ardından şimdi gözler 13 Temmuz'da yapılacak olan genel kurul toplantısına ve yeni başkan Sinan Özeçoğlu'nun açıklamalarına çevrildi.

Görüşme olumlu geçti

Fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Bakan Nabi Avcı ile görüşen Sinan Özeçoğlu kulüp için neler yapacaklarını açıkladı. Görüşmenin çok güzel geçtiğini söyleyen Özeçoğlu, “Güzel bir görüşme oldu. Herkesi bilgilendireceğiz” dedi. İlerleyen saatlerde Sinan Özeçoğlu başkan adaylığını açıkladı. Yapılacak kongre ile birlikte 13 Temmuz’da Es Es’in yeni başkanı Sinan Özeçoğlu olacak.

Sportif Direktör Önder Özen

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından, taraftar ve kamuoyunun yanıtını merak ettiği bir soru daha yanıtını buldu. Eskişehirspor kulübünün sportif direktörlüğü görevine ise Önder Özen geliyor.