Giresunspor devre arasında transfer yapacak

Giresunspor devre arasında transfer yapacak

Mustafa Bozbağ, "Yönetimin verdiği rapor doğrultusunda transfer yapmayı düşünüyoruz. 2 veya 3 futbolcu transfer edebiliriz" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Yönetimin verdiği rapor doğrultusunda transfer yapmayı düşünüyoruz. 2 veya 3 futbolcu transfer edebiliriz" dedi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını lider  Elazığspor'un üç puan gerisinde, ilk altının içinde hedefledikleri gibi  bitirdiklerini söyledi.
 
İkinci yarıda da iyi bir performans sergileyerek, üst sıralarda olmayı  hedeflediklerini dile getiren Bozbağ, "İkinci yarının planlaması için teknik  heyetle toplanacağız. Teknik direktör Erkan Sözeri iki veya üç gün içerisinde  yönetime rapor verecek. Yönetimin verdiği rapor doğrultusunda transfer yapmayı  düşünüyoruz. 2 veya 3 futbolcu transfer edebiliriz" dedi.
 
Bozbağ, forvet oyuncusu Vedat Muric için basında, üç büyük kulüp de  dahil bazı takımların transfer teklifleri olduğu şeklinde iddialarının yer  aldığını dile getirerek, "Vedat Muric için henüz bize gelen resmi bir teklif yok.  Eğer resmi teklif gelirse yönetim olarak değerlendiririz. Kulübümüz ve Vedat  Muric'in menfaatine olan her türlü konuda gereken adımlar atılır" diye konuştu.
 
İkinci yarı hazırlıklar için 2 Ocak Cumartesi Antalya'da  toplanacaklarını ifade eden Bozbağ, burada bir hafta kamp yapacaklarını kaydetti.