Göztepe Kone’yi bitirdi

Göztepe Kone’yi bitirdi

Dış transferde şu ana kadar tek imzayı Vartaş Elazığspor'dan orta saha oyuncusu Prince Segbefia'ya attıran Göztepe, şimdi de Famoussa Kone'nin işini bitirdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin geçen sezon Samsunspor’da kiralık olarak forma giyen FC Bastialı Famoussa Kone ve kulübü ile her konuda anlaşma sağladığı ve resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı bildirildi. 22 yaşındaki Melili forvet oyuncusunun transferi için uzun süredir çabaladıklarını hatırlatan teknik direktör Okan Buruk, “Büyük bir aksilik olmazsa Kone yeni sezonda formamızı giyecek” dedi.

Hemen her mevkiye takviye yapacaklarını ifade eden Okan Buruk, “Transfer edeceğimiz oyuncular, Göztepe ruhunu ve taraftarın coşkusunu sahaya yansıtacak kapasitede olacak. Futbolcu alırken mali açıdan da dikkatli olacağız. Büyük paralar ödeyerek oyuncu almak istemiyoruz” diye konuştu.

Diğer yandan yerli futbolcu transferinde temaslarını yoğunlaştıran yöneticiler, Osmanlıspor’un orta saha oyuncusu Galip Güzel ve stoperi Ahmet Kesim, Kardemir Karabükspor’un stoper Murat Akça ile görüşmelerini sürdürüyor.