Göztepe'ye 'Sepil' sözü !

Göztepe'ye 'Sepil' sözü !

Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, "Kimsenin endişesi olmasın. İyi bir takım kuracağız" dedi.

Sportif CEO Barış Güçlü ile Teknik Direktör Metin Diyadin'in transfer politikası ve hedefler konusunda doğru tespitler yaptığını dile getiren Başkan Sepil, "Bu sezon öncelikli hedefimiz play off'a yükselebilmek. Bu yolda acele etmeden, isabetli ve sağlıklı adımları atacağız" diyle konuştu. Sezon biter bitmez çok ciddi bir araştırma içine girdiklerini belirten Mehmet Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Teknik heyet, transfer edeceğimiz futbolcuları kendisi de izlemeye çok önem veriyor. Elimizde alternatifli, geniş bir liste var. Bunların bir kısmına teklif götürdük. Artık hasat zamanına geldik. Birçok futbolcu Göztepe'ye gelmek için can atıyor. Erzurum'daki ilk kamp döneminde takımın büyük bir bölümü hazır olacak. Göztepe yine herkesin beğendiği, mutlu olduğu bir takım kimliğine bürünecek. Kimsenin endişesi olmasın, iyi bir takımı kampa göndereceğiz."
 
Ligde bu sezon 10 yabancı kuralının uygulanacağını da hatırlatan Başkan Sepil, "Finans olarak güçlü bir takımız. Bu kuralın bize çok büyük olanak sağlayacağını düşünüyoruz. Bu fırsatı değerlendireceğiz" ifadesini kullandı. Barış Güçlü ve Metin Diyadin'le sık sık toplantı yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Sepil, sözlerini şöyle tamamladı: "Transferde dikkat edilmesi gereken çok farklı dengeler var. Yaş-tecrübe dengesi önemli. Oyuncu alırken sadece bugünü değil, geleceği de düşüneceğiz. Türk ve yabancı gençleri de takıma kazandıracağız."
 
TERİM MORALİ
Göztepe'nin 90'ıncı kuruluş yıldönümü kutlamaları yine görsel bir şölene dönüştü. Sarı-kırmızılı kulüpte 25 yl önce genç bir teknik adam olarak görev yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de ilk kez kutlamalara katıldı. "Göz-Göz'ün yeri Süper Lig" mesajı veren Terim, Başkan Mehmet Sepil, Vali Mustafa Toprak ve Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş'la birlikte meşale ve havai fişek şovunu denizden takip etti. Sarı kırmızılıların coşkusuna ortak olan Türk futbolunun sahadaki patronu, saat 22.00'de taraftarlarla birlikte meşale yaktı. Geçen yıl Göztepe'nin tesis açılışına da gelen Terim, sezon içinde de kulübü ziyaret etmişti.